Dokonalá milenka

Dokonalá milenka https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174610/bmid_dokonala-milenka-tkZ-174610.jpg 4 112 20

Cynsterovská sága série

< 10. díl >

Simon Frederick Cynster hledá ženu, která by ve dne byla dokonalou dámou a v noci prostopášnou hříšnou milenkou. S ničím jiným než s absolutním naplněním svých představ se nespokojí. Zároveň si je však dobře vědom toho, jak delikátní musí jeho pátrání být. Nemůže si dovolit urazit čest nějaké dámy, nemůže si dovolit ztratit čest svou, a především – nemůže si dovolit, aby se to rozkřiklo a svou náruč mu pak nabízela každá nezadaná nebo ovdovělá dáma v království. Když ale potkává Portii Ashfordovou, kterou zná od dětství a nikdy o ní jako o své případné družce neuvažoval, je ohromen. Mimo jiné i tím, s jakou tvrdohlavostí slečna Ashfordová lpí na své nezávislosti.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Perfect Lover , 2011


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
25.10.2022 4 z 5

Hezký příběh dvou lidí dlouholetých přátel, kteří si myslí, že se znají, a kteří nikdy nepomysleli na toho druhého jinak než na známého. Nyní jsou u společných přátel a zde sledují zhýčkanou zlou mladou paní, která ubližuje všem okolo. Navíc oba si nezávisle sami sobě přiznají co chtějí. A je tu stará známá obávaná lady O., a ta je překvapí oba dva.
Příběh plný romantiky a vášně, ale také i špetky detektivky. Je to odpočinkové čtení, které jsem si užila.

účetní
05.06.2022 3 z 5

Tak zde se bohužel musím přidat k těm starším negativním komentářům, protože je v nich přesně vyjádřeno to, co vadilo i mě. Kniha neměla skoro žádný děj, první půlka tedy vůbec, málo dialogů, stále jen popisy toho, kdo kde stojí, kdo s kým mluví, kdo s kým kam jde, koho otravuje Kitty, na koho se kdo dívá, stále dokola. Velmi dlouhé pasáže o pocitech hlavní hrdinky, co se jí honilo hlavou. V druhé půlce procházka, jídlo, v noci erotika, druhý den to samé. Celkově knihu nezachránil ani konec. To byla první kniha této autorky, která mně vyloženě nebavila a dle komentářů jsem nebyla jediná zklamaná z této knihy.


Eliot30
13.01.2022 5 z 5

Velmi milé čtení, příjemné, svůdné, napínavé a okouzlující.

miruska1
31.10.2021 4 z 5

Za mně, je to jeden z mála příběhu, které se autorce povedli. Ubírám 1 hvězdičku, protože si zase neodpustila okecat úplně neuvěřitelným spusobem erotické scény - myslím to ironický, ne jako pochvalu

rita9014
30.06.2020 5 z 5

Líbí se mi sága Cynsterů

havrmoni
26.06.2020 5 z 5

Tak po těch ,,starších" Cynsterech je tohle opět pěkný díl. Je zajímavé, že díly o té mužské části rodiny mě baví daleko víc.

narisa
18.10.2019 5 z 5

Tak tento díl, je jeden z nej od této autorky. Moc se mi líbil, Simon a Portie také a příběh pěkně plynul, žádná nuda. Jen ti vrahové v knihách S. Laurens nejsou žádným překvapením.
Tak 4,5*

Rozinka28
22.11.2018 5 z 5

Přečetla jsem na přeskáčku několik knih z Cynsterovské ságy a tento příběh řadím mezi ty nejpovedenější, co mě bavily. Nechyběla tu detektivní zápletka, která se ovšem netáhla, jako tomu je v jiných dílech této autorky. Simon mi byl sympatický, mám ráda dominantní typy mužů, ale fandila jsem i sebevědomé Portii, která nešla s kůží na trh lacino a pěkně ho přitáhla za kšandy, místo aby nad ním od první chvíle vzdychala. Za mě paráda.

rampapa
17.04.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila.❤❤❤❤❤

zinon
05.03.2018 3 z 5

Oproti předchozím knížkám série se mi zdála o dost slabší...příběh mě nazaujal. Dobrý se mi zdál jen začátek knížky.

brečo
14.10.2017 2 z 5

Knižku prečítala rýchlo a hladko. Napriek tomu som počas čítania silne uvažovala či už akože autorke došla inšpirácia alebo som len ja nepochopila jej posolstvo v tejto knihe. Myslím si, že sa k tejto knižke už asi nemám potrebu vrátiť. Ako tu bolo napísané mám pocit prečítanej série. Nič ohurujúce.

mac.martina
09.01.2017 5 z 5

Další pěkný příběh z rodiny Cynsterů s detektivní zápletkou... Mám ráda jejich příběhy jak poznávají své druhé polovičky a zjišťují jak je postupně ovládá láska. Sice jsem se do tohohle příběhu musela trochu začíst než mě chytla a od autorky znám i lepší knížky z této série než je tahle ale i tak se mi líbila.

alzbeta4340
19.10.2016 5 z 5

Byla to taková "konverzační" záležitost. Postavy spolu hodně mluví a taky o sobě hodně přemýšlejí. Prostě se namlouvají. V první půli knihy se toho o moc víc neděje, možná proto tolik předcházejících negativních komentářů. Mě to ale naprosto vyhovovalo a bavilo mě to. Motiv zločinu ze druhé půle knihy bych vůbec nepotřebovala. Já hodnotím na výbornou.

Aracely
22.04.2015

Knihu jsem nedočetla. Proto nedávám * ale jen krátký komentář . Postrádala jsem tam děj, nezaujalo mě to a mám jiné k přečtení, takže tuhle jsem odložila . Na co číst něco, co mě nebaví ...

Tohle je druhá nedočtená od této autorky ,tak nevím kde je chyba ... :-D

jaja1989
17.04.2015 3 z 5

I mladší Cynterové se dočkají svého knižního zpracování, bohužel u této knihy udělala autorka chyby někdy je míň víc.
Už to prostě není ono je to zdlouhavé, nudné.

Tiama
05.10.2014 2 z 5

Přišlo mi to celkem o ničem, tak nějak jsem tam postrádala děj. Původně jsem dala 3 hvězdičky, ale nakonec mi to přišlo zbytečně moc. Škoda, mám to přečtené jen do počtu, abych měla sérii komplet.

Pingu
19.01.2014 3 z 5

Určitě jsou v této řadě o rodině Cynsterových mnohem lepší kousky. Do půlky nuda, pak už to ubíhalo mnohem rychleji. Lady O. příběh oživila, ale i tak to bylo moc rozvláčné.

Hřibče
31.10.2013 3 z 5

Tak nevím, dočetla jsem ji, ale úplně "odvařená" z ní taky nejsem. Mám ráda romantické knížky a nevadí mi, když ta romantika z nich pomalu i "kape", ale tato mě nějak výrazněji za srdce nechytla. Chvílemi zbytečně roztahané pasáže a až moc zbytečné hnípání v pocitech nejen vlastních, ale i toho druhého. Děj příjemně okořenila detektivní zápletka, bohužel vedla spíše k dalšímu natažení příběhu. Potěšil mě šťastný konec a postava Lady O. taky neměla chybu. Dala bych dvě a půl hvězdičky, ale protože to nejde, tak přimhouřím oko a za občasné připomenutí důležitých věcí ve vztahu dvou lidí, přece jen vztah není jen o sexu, dávám tři.

maryzka
06.10.2013 2 z 5

Nuda, nuda, nuda. Kdyby to nebylo okořeněno vraždou a nesmrtelnou lady Olbsdanovou tak to nemá takovou ,, štávu. Nejhorší díl z ,, Cynsterovi familie.

machrus
06.10.2013 3 z 5

Není to špatný díl,ale není ani nejlepší.Sice je pravda,že autorka opět změnila prostředí a neobjevili se tam členové Cynsterovic klanu,ale přesto autorka by měla asi Cynstery už nechat v klidu a začít něco nového.I když vím že si zase další díl koupím tak přesto by mohla začít něco nového a jinak.