Cyklotoulky II. s dětmi, vozíkem a nočníkem

Cyklotoulky II. s dětmi, vozíkem a nočníkem https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114360/cyklotoulky-s-detmi-vozikem-a-nocnikem-ii-114360.jpg 4 8 2

Přidat komentář

Tomas@S
05.09.2018 4 z 5

Cetl jsem i prvni cyklotoulky, kde deti byly mensi a cesta mene dobrodruzna. Kdyz knihy porovnam tak musim uznat, ze se kvalita cestopisu zvedla. Ubylo dobrodruzstvi s nocnikem a pribylo cyklistiky a ne jen tak ledajake. Chtel bych videt, jak by se tvarili radoby dobrodruzi ze zavodu 1000 mil ci Loudani, kdyby si cetli propozice noveho extremniho zavodu: vysadi vas tisic kilometru od domova, pojedete po cestach s hlubokym bahnem, po silnicich plnych der, kamenu, pisku, prachu, okolo vas budou svistet smradlave auta silenou rychlosti, bude bud strasne vedro a nebo cele dny prset, obcas vas zastavi nerudni chlapi se samopaly a navic si krome vsech veci povezete i vlastni deti. Tak asi tak. Je to fakt neuveritelny vykon a dobrodrustvi. Pomyslne smekam svuj plazovy klobouk :-) Nicmene plny pocet hvezdicek si nechavam pro Cyklotoulky III.

bruntal
01.10.2016 4 z 5

Velmi poutavé vyprávění o cyklocestování s dvěma malými dětmi Rumunskem, Moldavskem, Podněstřím a zpět do ČR přes Ukrajinu a Slovensko. Chce to odvahu se vydat na takovouto cestu s malými dětmi.


Štítky knihy

cyklotoulky, cykloturistika toulky, výlety s dětmi

Autoři knihy

Kniha Cyklotoulky II. s dětmi, vozíkem a nočníkem je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x