Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383194/bmid_cukrarska-vyroba-ii-HAQ-383194.jpg 5 1 0

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.... celý text

Přidat komentář

Autoři knihy

Kniha Cukrářská výroba II je v

Přečtených2x
Knihotéce2x