Čtyři posvátná tajemství - Pro lásku a prosperitu. Jak žít v krásném stavu

Čtyři posvátná tajemství - Pro lásku a prosperitu. Jak žít v krásném stavu https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461577/bmid_ctyri-posvatna-tajemstvi-pro-lasku--F0i-461577.jpg 4 4 3

Vydejme se – v tradici bestselleru Čtyři dohody – na cestu k využití úžasného potenciálu lidského vědomí. Držíte v rukou knihu, k níž se budete chtít vracet. Ověřené vědecké přístupy se v ní snoubí se starověkými duchovními praktikami. Osloví vaši duši a seznámí vás se čtyřmi klíči k úspěchu, díky nimž se zbavíte úzkosti, stresu i vnitřních zmatků a získáte život v hojnosti a štěstí.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Four Sacred Secrets: For Love and Prosperity, A Guide to Living in a Beautiful State , 2019


více info...

Přidat komentář
Danafantom
Danafantom
18.04.2023 4 z 5

Takové knížky mám ráda. Čtu, a pak podle návodu upadnu do meditace (nebo jak to nazvat) a všechno se mi to spojí. Jinak tajemství pro mě nebyla nijak převratná, což je ale možná spíš tím, že už toho mám dost načteno a zažito.

StepanCZSK
StepanCZSK
07.02.2022 5 z 5

Je to kniha, která srozumitelně odhaluje důležité pravdy o fungování člověka. Po přečtení mám více jasno, co se ve mně všechno děje. Přesně adresuje druhy utrpení, se kterými se potýkám a mohu je konečně uchopit, být si jich vědom a plně je prožít. A je tam toho mnohem více, každý tam najde spoustu odpovědí. Samotné čtení knihy vede čtenáře do krásného stavu bytí.


hokaca
hokaca
03.02.2021 3 z 5

Myšlenka žití v krásném stavu je moc pěkná. Jen se mi těžko držela pozornost a několikrát jsem se přistihla, že pouze bezmyšlenkovitě čtu písmena.