Čtyři hrají rock

Čtyři hrají rock https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76174/ctyri-hraji-rock-76174.jpg 4 17 3

Přidat komentář

RoBertino27
18.08.2020 4 z 5

Podle zaručených zpráv režimně notně ořezaná publikace, kde však je zmíněn problémový emigrant Pavel Chrastina. Z hlediska fanouška kapely nelze říci, že bych nějaké informace postrádal, možná pár drobností jsem se dozvěděl o něco později. Tůma popsal existenci Olympicu do roku vydání tak trochu stylem Jiřího Černého a jeho seriálu Beatles a jejich desky (časopis Melodie, 1979), oživením jsou reakce fanoušků a kolegů z branže, stejně jako svérázné profily skupiny začleněné do sedmi dnů v týdnu...

Pavelpi
10.08.2018 5 z 5

Skupina Olympic je moje krevní skupina od jejího vzniku a prvních českých písniček.V těhle letech jsme také hráli s naší kapelou jejich první písničky a dokonce jsme se s nimi potkali na tehdejším beatovém festivalu.Oni byli samozřejmě v té době o dost výš než my,ale v téhle době to bylo celkem jedno,protože v těch začátcích se bavil každý s každým a ne jako dneska.A rivalita taky moc nebyla,protože nebyla aparatura atd.Takže se spíš předávaly zkušenosti.Kniha je moc hezky napsaná a tyhle roky mi při čtení vždycky připomene.


Bassbooster
05.11.2014 4 z 5

Vždycky jsem Olympic vnímal jako jednu kapelu z davu české bigbítové scény, nicméně po přečtení těchto pár stránek jsem byl nucen sehnat všechna řadová alba a sjíždím pěkně postupně :). Jakožto muzikant působící o 10 ligových úrovní níže než Olympic jsem hltal každé slovo, každý detail kritiky desek a kapely, názorů kapely, jiných hudebníků a autora samotného. Pro někoho od "fochu" úžasný pohled do zákulisí kapely, která to dotáhla ve své době opravdu vysoko a táhne dál.