Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022

Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478760/bmid_ctenarsky-diar-2022-oficialni-diar--iBm-478760.png 4 108 56

Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022. Představujeme vám splněné přání všech nadšenců do skvělého čtení. Historicky poprvé vychází oficiální Čtenářský diář Databáze knih. Tento týdenní diář v sobě ukrývá nejen dostatek prostoru na vaše sny, plány a úkoly. Je to společník každé knihomolky a knihomola! A co je zásadním bonusem? Jedná se o oficiální diář Čtenářské výzvy 2022. Najdete v něm vůbec poprvé všechna témata nové Čtenářské výzvy! Co vše ukrývá Čtenářský diář 2022: - Úvodní slovo zakladatele Databáze knih - Oficiální představení témat Čtenářské výzvy 2022 - Doporučení na knihy, které můžete zařadit do Čtenářské výzvy 2022 - Prostor na zaznamenávání vašeho postupu v plnění Čtenářské výzvy - Týdenní diář se stranou na poznámky ke každému týdnu - Stránky na zaznamenávání knížek, které si chcete koupit Oficiální Čtenářský diář 2022 Databáze knih vychází v limitované edici.... celý text

Přidat komentář

Welinie
11.11.2023 4 z 5

Mně se taky tenhle diář líbil.

m_martina
18.09.2023 5 z 5

Tento diář hodnotím až zpětně, kdy už máme rok 2022 dávno za sebou. Ale přesto se mi opravdu moc líbil, zajímavé pro mne byly hlavně kolonky s daty narození spisovatelů. Používala jsem ho na zapisování svých poznámek, protože Čtenářskou výzvu neplním.


Iris30
11.03.2023 5 z 5

Koupila jsem si ho loni kvůli čtenářské výzvě, abych si tam zapisovala přečtené knihy, přeci jen co je psáno, to je dáno.
Je to taková jistota, kdyby technika nevydržela.

Michelleee
26.10.2022 5 z 5

Pecka ! Diář se mi líbil, hlavně zapisování knih co si chci koupit. Těším na čtenářskou výzvu 2023.

bedkniha
01.09.2022

Čtenářskou výzvu 2022 mám už splněnou a nedalo mi to a diář jsem si koupila až nyní, zde na databázi, a dnes došel. Líbí se mi a ztotožňuji se s příspěvkem od Skeeve, mám ho jako suvenýr.

DominaCZ
31.08.2022 1 z 5

Málo místa na MÉ poznámky. Chci tam psát svý věci ohledně těch knih, ne nějaký info o autorovi...takže tohle do příštího roku doporučuji vychytat.

Skallarix
30.08.2022 2 z 5

Asi bych tuto záležitost osobně bral spíše jako suvenýr, nebo marketingový produkt. Je fakt, že já a diáře nejsme moc kompatibilní, i když se je snažím vést pilně, za pár měsíců mě snaha opustí a mám v něm díry. A to se týká normálních diářů - diářů, kde je prostor pro poznámky, a celkově více prostoru pro úkoly, či jakékoliv psaní k danému dni.
Na to, abych ho využíval jako normální diář je pro mě nedostačující a abych si vedl ještě vedle normálního diáře další, čtenářský, je pro mě v praktické úrovni zbytečný. Věřím, ale že mnohé potěšil a třeba knihomolům pomohl s udržením čtenářské výzvy a podobných záležitostí.

Hakate
28.08.2022 4 z 5

Skvělý pomocník pro rok 2022.

Renike
01.07.2022 5 z 5

Používám a doufám, že bude i příští rok - vymakanějsi, hezčí a třeba i s knižními samolepkami :)

fvalek
22.06.2022 3 z 5

Tenhle diář se mi trefil do chuti a používám ho s radostí. Dokonce se mi stalo, že jsem si šel do knihovny domluvit besídku a paní knihovnice vytáhla ten samý, takže jsme i měli takové společné téma hovoru. Nicméně pár mušek tam je. Např. narozeniny autorů někdy zabírají skoro všechny kolonky vedle data, takže si tam nemůžu zapsat narozeniny svých známých a rodiny a celé levá strana je v podstatě k ničemu. Pravá strana zase není nijak členěná a je jen čistou řádkovanou stranou, takže já si musel počítat 3-4 řádky a dělat si čárky co je jaký den, abych to měl přehlednější. Jinak velké plus je výzva a možnost si do ní psát, ale i vidět tipy a témata. Nicméně pro pravého čtenáře je bezpředmětný seznam knih, které si chci koupit vzadu, protože tam je asi tak 20 kolonek a já si za rok koupím tak 250 knih, takže asi tak. :D

Nicméně nádherný, milý, příjemný, hezký, rozhodně si plánuju koupit i další a budu rád, pokud se některé z much trošku vylepší. :)

vosje
24.04.2022 3 z 5

Udělalo mi radost, že ten diář tu je a vlastně jeho existence "způsobila", že jsem se konečně do té Čtenářské výzvy obula opravdu zodpovědně, protože "co je psáno, to je dáno".
Mrzí mne, že v kalendáři chybí Oldřich Mikulášek. Není tam ani jeho datum narození, ani úmrtí.

senbja
14.03.2022

Vyhovuje mi, používám pouze k záznamům o knihách (vlastních nebo půjčených v knihovně, popř. někde jinde). Píšu do něho jen tužkou. Chvíli mi trvalo, než jsem se rozhodla pro způsob zapisování.

robin9739
07.03.2022 5 z 5

Super čtenářský deník Dobrá práce

drakamena
03.03.2022 1 z 5

Deník jsem objednala jako dárek k Vánocům. Nesmírně potěšil. Avšak tento týden, když majitelka obrátila stránku na březen, zjistila, že několik měsíců úplně chybí, zato jsou tam dvakrát měsíce červenec až září. Velmi trapná chvíle. Nikdy by mě nenapadlo, že musím zkontrolovat, jestli KALENDÁŘ má všechny měsíce. Neuvěřitelný brak za tak horentní sumu. Nikdy víc.

Haňula_
09.02.2022 4 z 5

Diář je krásný, jsem nadšená z výběru papíru a u každého týdne volné místo na poznámky.
Jediné, co bych vytkla, je nedostatek místa u jednotlivých dnů na psaní rodinných událostí, termínů schůzek apod.

Marfulka007
06.02.2022 5 z 5

Ten Čtenářský deník fakt zbožňuju. Vůbec bych si to nemyslela, ale to rozdělení dnů na jedné stránce a místa na poznámky na druhé mi perfektně vyhovuje. Jen by mi nevadilo, kdyby byl o kapku menší, nevejde se do každé kabelky :-D

castiglione
28.01.2022 5 z 5

Měla jsem z něj pod stromečkem velikou radost, je prostě krásný, a určitě jej využiji tak, aby dostál svému účelu - je to přece Čtenářský diář, ne?!

JessieEx
26.01.2022

Diář jsem dostala a sama bych si jej nevybrala, rozhodla jsem se ale, že si do něj budu zapisovat vše, co se týká čtení. Takže mám vlastně dva diáře, jeden ryze čtenářský, druhý klasický. Mám totiž jisté výhrady k běžnému používání tohoto jako klasického diáře:
- hrozně jednoduchá základní grafika, preferuji větší členitost, třeba v poznámkách, více kolonek, předtištěné seznamy a vše okolo knih, upřímně, líbila by se mi jakákoliv blbost třeba rámeček "Tento týden čtu" apod.
- žalostně mi tady chybí prostor na konci a začátku každého měsíce na vlastní seznamy. Mohly by tam být i graficky naznačené, nějaká tabulka, šablonka... Ráda si zaznamenávám, co jsem daný měsíc přečetla a dělám "TBR" seznamy knih, na které se chystám.
- stejně tak mi tu chybí nějaký prostor na: "Tento měsíc vychází" nebo "Tento měsíc si chci koupit"

Tento diář vnímám jako nevyužitý potenciál. Pro knihomola, jehož hlavním koníčkem je čtení, je to prostě nedostačující. Grafika je příliš jednoduchá. Sama si tisknu a vlepuji do diáře stránky, které se dají volně stáhnout třeba na seznamy, nebo celoroční přehled přečtených knih ve formě obrázku knihovny, kde se na hřbety zapisují názvy a jako bonus si je můžu vybarvit :)
Je super, že diář je skvělým průvodcem pro Čtenářskou výzvu 2022, ale asi tolik ji neprožívám a tady je to hlavně o ní, je jí věnováno na můj vkus až příliš mnoho prostoru.
Chápu a věřím, že dát dohromady takový diář není žádná sranda a je to náročný úkol, o to víc bych si přála se na něčem takovém podílet a cením si toho, že něco takového u nás vůbec vzniklo.
Co se mi na diáři líbí?
+ formát
+ materiál
+ barvy
+ omezený prostor na "Chci si koupit" :D Motivoval mě k tomu kupovat méně knih :)

georginaa
26.01.2022 5 z 5

Jsem doslova nadšená, já si do poznámek píšu jaké jsem v tom měsíci přečetla knihy, jaké jsem prodala, co si chci koupit a mám zaplněno, je fajn to mít vše u sebe (dříve jsem to měla na lístečkách) Též se mi líbí poznámky se spisovateli a samozřejmě čtenářská výzva. Takže za mě velká jednička z hvězdičkou.

Arlienen
19.01.2022 5 z 5

Diář jsem si na první pohled zamilovala. Píšu si do něj své poznámky každý den a místa mám dost.
Líbí se mi, že si můžu čtenářskou výzvu zapisovat přímo do Diáře. Hned mám ze sebe lepší pocit, když vidím, kolik knih mám už přečteno z letošní výzvy. :-)