Osvobozená

Osvobozená https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296112/bmid_osvobozena-OSX-296112.jpg 4 413 61

Crossfire série

< 5. díl

Dvě zraněné duše se spojily do jedné ZÁVĚREČNÝ DÍL CELOSVĚTOVĚ PROSLAVENÉ ROMANTICKÉ SÁGY CROSSFIRE Gideon Cross. Zamilovat se do něj byla ta nejjednodušší věc na světě. Stalo se to okamžitě. Úplně. A nezvratně. Vdát se za něj bylo jako uskutečnit si nejsmělejší sen. Ale zůstat v manželství s ním, to je boj. Láska se mění. Ta naše se stala přístavem, kde se ukrýváme před nečasem, a sama je zároveň děsivou bouří. Dvě zraněné duše se spojily do jedné. Prozradili jsme jeden druhému svá nejhlubší a nejhorší tajemství. Gideon je zrcadlo, v němž se odráží moje nedostatky… a taky krása, kterou jsem sama v sobě neviděla. Dal mi všechno. Teď musím dokázat, že dovedu být jeho skálou a útočištěm, tím, čím je on pro mě. Společně jsme schopni čelit lidem, kteří se nás zlomyslně pokoušejí rozdělit. Nejtěžší je však pro nás zápas o přísahu, kterou jsme se jeden druhému zavázali. Slib věčné lásky, to byl pouhý začátek. O lásku se musí bojovat, a to nás buď osvobodí, nebo… navěky rozdělí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

One with You , 2016


více info...

Přidat komentář

Ála1968
05.01.2024 4 z 5

Pořád si myslím, že tato série měla skončit 3.dilem a epilogem z této knihy. Předchozí kniha nebyla nic moc a tady si myslím, že to ,co se stalo Monice už bylo zbytečné,ale je jasné,že o něčem ten příběh být musel.Evu a Gideona jsem si zamilovala a proto jsem poctivě přečetla všechny díly,ale první tři budou patřit mezi nejlepší.

Miska9884
24.05.2023 3 z 5

Jako tahle série je nekonečná. Trvalo mi několik let,než jsem ji celou přečetla a to čtu stovky knih ročně,ale aby někdo takhle umělé natahoval příběh. No co na to říct. Četla jsem lepší k horší knihy a série.


evineckY
10.05.2023 5 z 5

Tato série je spíše eroticko - psychologický thriler, který fakt stojí za to !
Jen erotiku v tom vidí jen takoví, kteří nevnímají příběh do hloubky...
Celou sérii se táhnou problémy se zneužíváním dětí a není to nic lehkého, ani si neumím představit, čím si procházeli a co zažívali.
Taky je tady stalking a psychologie, ale hlavně vtip a neskutečná láska.

Vypadáš milionově. Cary se odtáhl z mého objetí a prohlížel si mě. Abych řekl pravdu, asi máš milion dolarů na sobě. Ježíši. Ty šutry mě tak oslnily, až mi málem uniklo, žes vypustila kozy na pastvu.
To byl Gideonův cíl, opáčila jsem suše a otočila se, aby mi sukně zavířila kolem nohou. Ty jsi samozřejmě taky nádherný.
Obdařil mě svým slavným úsměvem záporného hrdiny. Já vím.

Laf
16.03.2023 3 z 5

Kniha nebyla úplně špatná, ale hůře se mi četla. Přišlo mi to zbytečně zdlouhavé a natahované. Často jsem knihu odložila, protože mě to po pár stránkách přestalo bavit. Naštěstí konec byl o něco lepší, takže celý dojem z knihy vylepšil. Ale i tak tohle byla za mne průměrná kniha, která mohla mít klidně méně stránek.

Ivanka83
10.02.2023 3 z 5

Tak a konec zvonec.
Vše se nám krásně vysvětlilo.
V polovině knihy jsem se už docela trápila a nechápala co by se ještě mohlo přihodit. No a přihodilo. To byl šok. Konec jsem doslova zhltla...

Vknihách
27.09.2021 5 z 5

Veľké finále série Crossfire som stihla prečítať ešte v auguste. A musím povedať, že aj keď mi to už miestami pripadalo nasilu naťahované,od polky príbeh opäť naberal grády. Tajomstvá vyplávali na povrch. A to nie len Gideonove,ale najmä ma dostala nečakaná zápletka, týkajúca sa Evinej rodiny. Za tento zvrat autorke tlieskam. Aj keď! V závere to bolo celé také veľmi urýchlené,ale zas pár riadkov vyššie som hundrala, že sa dej vlečie.
Striedajúce sa kapitoly Gideona a Evy sa mi zas páčili, pretože 3 knihy z pohľadu Evy a jej myšlienkových pochodov sme už mali obkukanú a dalo sa predvídať všetko čo urobí, čo si myslí...Gideon s jeho pohľadom to celé naozaj osviežil. Napriek svojej traume bol až neuveriteľne ochranársky, starostlivý a milujúci. Práve pri celej tej zápletke s Evinou mamou sa to prejavilo (v mojom vnímaní) najviac. Čo ma však nesmierne zarazilo,bolo, že prvá sexuálna scéna bola až ja strane 172 :D to sa na Dayovú moc nepodobá-samozrejme, že Eva robila "ofuky" a vraj AŽ PO SVADBE... vydržala? Pri sexuálnom bohovi ako Gideon?O_o
Naozaj váham,ale za krásne zakončenie série dávam)5*

Angiee88
21.08.2021 5 z 5

To snad ne a je konec.. naprosto dokonala série, neskutečne mě vzala a totálne jsem žrala každý díl. Nemůžu uvěřit, že je konec, cetla bych znova, budou mi moc chybět. Opravdu doporučuji tuto sérii, naramne jsem si ji užívala a rozhodně se k ni budu vracet.
No a Gideon, to snad nemusím rikat, dokonalost !!

princesse
27.07.2021 4 z 5

Tak a je konec. Dočkala jsem se a vím jak ten neskutečně zvláštní vztah dvou neskutečně narušených osobností dopadl. Opět se kniha skvěle četla a nenudila jsem se. Série celkově povedená. První díl pro mě až neskutečný, ale nutil mě přečíst si další a další ...

Jita160
07.04.2021 5 z 5

Ukončení této naprosto úžasné série hodnotím jako mňam.Moc jsem si to užila a ne jednou...Naprosto doporučuji.

Toledo
08.03.2021 2 z 5

Bohužel musím stejně jako čtvrtý díl hodnotit takhle nízko, protože to bylo úplně zbytečné pokračování. Opět mi přijde, že skoro nic nestalo (až tedy na menší zvrat na konci).
Dlouho jsem nečetla takhle uměle natahovanou sérii a přiznám se, že mne to mrzí, protože první díl byl opravdu super.

Misshell1
27.02.2021 5 z 5

Mě to prostě bavilo. Mělo to příběh, mělo to vášeň, sex. Gideon se vyvíjel a u mě předčil Christiana.

evineckY
11.11.2020 5 z 5

(SPOILER) Ach...a je konec.! Zbožňuji Gideona, ale jediné,co mi vrtá v hlavě, je jeho první reakce na fotku - Kdo věděl, že jsem v Brazílii? Kdo mě sledoval na jediném večeru v klubu, do soukromého VIP prostoru,a fotografoval tam?

Kristy.Seb
10.11.2020 4 z 5

Škoda, že veškeré rozuzlení veškerých problémů vyšlo na povrch skoro všechno naráz. O to víc mi předešlý díly přijdou téměř bez děje. Zakončení série ale dobrý. A chtěla bych vidět Gideona se Štístkem. :D

narciska
30.05.2020 5 z 5

Celá série vynikající, pečlivě propracované postavy, hltala jsem děj až do poslední stránky a jsem ráda, že jsem všechny díly sehnala do své knihovny.

Scathia
16.04.2020 2 z 5

Konečně, méně erotiky a nějaký ten děj. Jako v předchozí knize to zachraňují Gideonovy kapitoly, které byly lepší a uvěřitelnější. Jsem ráda, že mám uzavřenou sérii a zas dlouho po tomto žánru nesáhnu. :-)

Myška43
06.03.2020 5 z 5

Jak už jsem napsala u předchozích dílů. Za mě celá série super, nečetla jsem určitě naposledy.Doporučuji!!!

Knihomolka728
26.01.2020 4 z 5

Jak popsat tuhle sérii.. Vlastně ani nevím. Eva se mi ani moc nelíbila, byla taková ubrečená, pořád někam utíkála a celkově je taková uknouraná. Ale trochu ji chápu, protože se ji stala strašná věc takže.. Gideon se mi zdál v pohodě. Byl takovej starostlivý ale někdy to fakt přeháněl... To že občas rozhodoval za Evu se mi zdálo otravný. A bylo otravný jak furt za ni běhal... Ona utíká a on nahání..
Cary... Bože to byla tak otravná postava!!!! Vůbec ale vůbec bych ho tam nedávala. Od začátku do konce, pokaždé když přišel na scénu jsem protáčela oči. Fňukal že miluje toho kluka a přitom chrápal s tou modelkou.. No a Evina matka? Tak ta je na facku!!!! Chápu její dceři se stala hrozná věc a chce ju chránít ale že ju bude špehovat a bude ji kecat do života když je už dávno dospělá?? I když je mi líto že umřela...
Když nemám co číst tak si nějaký díl přečtu ale není to moje oblíbená série.
Tak 4*

Owain
19.11.2019 4 z 5

Tak jo, posledni dva dily uz byly celkem v pohode, se clovek aspon neco dozvedel o postavach =) Celkove hodnotim trojkou celou serii.

petraj30
11.08.2019 5 z 5

Z celé série jsem byla naprosto nadšená, jen mě trochu mrzelo, že spisovatelka na konci nerozvinula děj, ráda bych se dozvěděla, jak jim to bude klapat za 10 let a velmi mě zajímalo, jak by oba zvládali rodičivství

malazluta
18.06.2019 4 z 5

Kdyby autorka čtvrtý a pátý díl "smrskla" do jenoho, tak bych z této série měla pocit o něco lepší. Své hodnocení tohoto posledního dílu jsem nakonec zvýšila o jednu *, než jsem původně zamýšlela, a to díky zvratu ke konci příběhu.

Štítky knihy

láska erotika Padesát odstínů

Autorovy další knížky

Sylvia Day
americká, 1973
2012  79%Obnažená
2013  82%Spoutaná
2013  81%Nezkrotná
2015  78%Nenasytná
2014  52%Očarovaná

Kniha Osvobozená je v

Právě čtených9x
Přečtených772x
Čtenářské výzvě34x
Doporučených26x
Knihotéce310x
Chystám se číst150x
Chci si koupit45x
dalších seznamech11x