Spider-Man (kniha 06)

Spider-Man (kniha 06) https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166375/comicsove-legendy-18-spider-man-6-166375.jpg 4 19 4

Comicsové legendy II. série

< 18. díl >

Na ubohého Petra Parkera se valí jedna katastrofa za druhou. Nejenže mu umírá člověk v náručí, ale ještě je z té smrti obviněný Spider-Man. Gwen Stacyová mizí z Parkerova života, s Harry Osbornem to jde od desíti k pěti a vůbec se kolem dějí věci, které by zlomily vaz i člověku vyzbrojenému pavoučí silou. V nové knize z edice Comicsové legendy jsou protivníci našeho oblíbeného pavoučího hrdiny mnohem nebezpečnější a jdou mu mnohem více na tělo. Vrací se Prowler, ochladit Spider-Mana přichází Iceman... a v závěru se objeví i jeden ze Spideyho největších protivníků, samotný Green Goblin!... celý text

Přidat komentář

wullcann38
10.10.2021 5 z 5

Asi jsem opravdu jediný komu nevadí že je to černobílé, teda kdyby to bylo barevné tak by to bylo lepší, ale neztěžuji si.
Nejlepší byli asi poslední tři čísla s Green Goblinem.
Čteno v rámci Spider-hajpu 2021.
Takže mé hodnocení je:97%

Ivan Kučera
10.05.2020 2 z 5

Čierno-biela kresba sa k Spider-Manovi nehodí. Skutočne nie. A za to uberám jednu hviezdu. Je to síce dosť dlhé, zastarané (scenáristicky, aj kresličsky) a londýnska odbočka mi pripadala mimo, ale jednak je tu Green Goblin (čo je automatické plus) a jednak tento zošit obsahuje jednu z povedzme tridsiatich najzásadnejších vecí, aké Spider-Manovu kariéru v priebehu rokov postretli a tou je smrť istej postavy, ale nebudem spoilerovať. Mimochodom, časť z tohto komiksu v roku 2016 vyšla (konečne vo farbe) v knihe Ultimátní komiksový komplet: Smrt Stacyových.


hroubek
18.03.2016 4 z 5

Bez znalostí určitých souvislostí je to jen dobré čtení. Přesto, když už něco máte načteného(Spider-man: Smutek, Spider-man - Hříchy minulosti), tak bude koukat na jisté věci jinak. Jinak je budete vnímat a posuzovat, což je fakt moc dobré. Příběhy mají spád, hlavně ze začátku. Prostředek je trochu slabší a výlet do Londýna není, tak povedený jak by se na první pohled zdálo. Nejvíce mě proto udělala radost poslední třetina s Green Goblinem, která je našlápnutá od začátku až do konce.

TessDragon
21.07.2013 3 z 5

Starší Spider-Man, kde ještě Peter randil s Gwen namísto MJ a kde se to teprve začalo rozjíždět. Už ze začátku se stane něco, co zkomplikuje vztah Gwen a Petera a k tomu se ještě přidá pár padouchů, takže Peter má o zábavu postaráno. Úžasný Spider-Man, který má spoustu akce, humoru i té lásky. Doporučuju.

Štítky knihy

Spider-Man Marvel

Autoři knihy

Stan Lee
americká, 1922 - 2018
John Romita Sr.
americká, 1930
Gil Kane
americká, 1926 - 2000

Kniha Spider-Man (kniha 06) je v

Právě čtených1x
Přečtených23x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x