Barbar Conan #04

Barbar Conan #04 https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63516/comicsove-legendy-barbar-conan-63516.jpg 4 12 1

Comicsové legendy II. série

< 19. díl >

Hyperborejský svět ještě nikdy nebyl tak temný a nelítostný jako v devatenáctém svazku řady Comicsové legendy. V sérii Barbarský meč (Savage Sword od Conan), dostanete nejslavnější příběhy Roberta E. Howarda adaptované mistry komiksového žánru, včetně lidí jako je Barry Windsor-Smith, Alfredo Alcala, Jim Starlin či John Buscema. Temní mágové, oživlí mrtví, hladoví draci, opičí monstra, králové a především krásné (a nebezpečné) ženy, ti všichni na vás zaútočí v této nové knize.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Netopejr
Originální název:

Savage Tales of Conan the Barbarian 1-5, The Savage Sword of Conan the Barbarian 1-2


více info...

Přidat komentář

RaptoR
31.01.2013 3 z 5

Komiksové legendy u nás vychází již dlouho a jsou dobře vyváženou investicí - za pár korun se vám dostane do ruky komiks z doby, kdy se padouši oslovovali ve třetí osobě :)
Bohužel čtvrtá kniha Conana pro mě byla tak trochu zklamáním. Předně jsem se neubránil překvapení, když jsem v ní viděl dva příběhy, které již v KL vyšly - "Dcera pána mrazu" a "Obyvatel temnot". Pak jsem pouze s hrůzou žasnul, nad nečitelností některých panelů (opravdu to občas vypadá jako velmi špatná kopírka).
Na druhou stranu je zde pár příběhů, které tyto drobnosti zatlačí do pozadí. Hlavně série "Savage sword of Conan" nám barbara představí v tom nejlepším světle, jak ho známe z pera R. E. Howarda. Takže můžu opět jen doporučit, hlavně se nenechte zklamat místy špatnou kvalitou tisku.

Štítky knihy

Conan

Autoři knihy

Roy Thomas
americká, 1940
Gil Kane
americká, 1926 - 2000
John Buscema
americká, 1927 - 2002

Kniha Barbar Conan #04 je v

Přečtených13x
Knihotéce13x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x