Co vám matka říci nemohla a otec nevěděl

Co vám matka říci nemohla a otec nevěděl https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200061/mid_co-vam-matka-rici-nemohla-a-otec-ne-ENk-200061.jpg 4 25 7

praktické návody jak zlepšit komunikaci a prohloubit vzájemné vztahy mezi partnery

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Práh
Originální název:

What Your Mother Couldn't Tell You and Your Father Didn't Know , 1994


více info...

Přidat komentář

K.Exnerová
13.08.2020 4 z 5

Nebrala bych to úplně jako "návod" na dokonalý vztah, ale je to zajímavá knížka na téma mužského a ženského principu v dnešní době. Autor píše hezky. Sice je pravda, že některé věci se opakují, ale mně osobně to tak vyhovuje, protože člověku to aspoň líp uvízne v hlavě. :) Myslím, že každý si z toho něco vezme.

Metcheque
09.07.2020 5 z 5

Velmi poučné. Škoda, že se některým dostane do rukou až ve chvíli, kdy vztah nefunguje. To už bývá pozdě. Měl by to být manuál pro každého, kdo se rozhodne s někým randit.


kristyna.havlov
09.02.2020 5 z 5

Výborná kniha se spoustu výborných rad. Škoda, že si to všechno neuvedu v praxi ihned, tolik by mi to usnadnilo ve vztahu! :))

DickBach
03.09.2019 4 z 5

Dobré, pravdivé a užitečné rady. Jen bych řekla že autor na naprosto totožné téma napsal už nejméně 5 knih. myslím, že jedna by bohatě stačila....

ZůzaSomolka
04.10.2018 5 z 5

John Gray je super odborník na vztah mezi mužem a ženou (možná i díky tomu, že mu manželka poskytuje ženský pohled). Za mě naprosto super kniha s návodem, jak ženu udělat šťastnou, i když to vypadá, že nebude nikdy spokojená, a pro ženy, jak se cítit milovaná a ne všem lhostejná. Taky to dává odpověď, proč se ženy v dnešní době cítí tak vyčerpány a ve stresu a co pro to můžou ony samy i jejich muži dělat. Dává to prostě návod na šťastné a spokojené partnerství mezi mužem a ženou. co trvá navěky. Přesto, pokud jste nečetli MUŽI JSOU Z MARSU A ŽENY Z VENUŠE, doporučovala bych nejdřív tu knihu, pro lepší pochopení, protože to je úvod do problematiky (taky tam jsou návody na komunikaci a chápání druhého pohlaví). Tohle je rozvíjející kniha. Ale samozřejmě se dá číst i samostatně. Rozhodně také souhlasím, že by to mělo být povinné pro každého ve vztahu.

maggie2706
27.11.2017 5 z 5

Měla by to být povinná literatura - skvělá kniha!

Bustedka
18.08.2017 4 z 5

Knih na téme MUŽ a ŽENA bylo napsáno spoustu. Tahle patří asi k těm lepším. Nemuselo to mít 300 stránek, stačilo bohatě 100 a knížka by tím netrpěla tím neustálým opakováním jednoho a toho stejného.
Některé myšlenky byly velmi dobré, zapsala jsem si je a hodlám si s mužem sednout a důkladně probrat náš vztah (ten bude asi rád...)
Vlastně celý můj dojem z knihy kazí hlavně fakt, že autor vydal asi dalších 10 knížek na stejné téma, což beru čistě jen jako vydělávání peněz na jednom a tom stejném a toho úplně příznivec nejsem