Co stálo ve hvězdách

Co stálo ve hvězdách https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470433/bmid_co-stalo-ve-hvezdach-bqy-470433.jpg 4 26 7

Nádherně svůdný milostný příběh skrývající se za přísně střeženým tajemstvím Když Allie v domě své babičky náhodou objeví více než třicet let starou obálku, obrátí to vzhůru nohama všechno, co si myslela, že ví o své rodině i sobě samé. Dopis ze sklonku roku 1983 mluví v náznacích o skutečnostech, které se neměla nikdy dozvědět. Protože nechce ublížit svým nejbližším, najme si soukromého detektiva, aby vypátral podrobnosti o tom, jak její zesnulá matka strávila léto předcházející Alliinu narození – a na základě odhalených skutečností se nakonec v jejích stopách vydává sama. S Edem, nejlepším kamarádem z dětství, je sledují napříč Evropou, až na rozpálené pobřeží italského jezera Garda. Tam ale zjišťují, že kořeny zapovězeného tajemství jsou mnohem hlubší. Aby se mohla vydat vstříc světlé budoucnosti, musí Allie nejprve najít odvahu postavit se tváří v tvář spletité minulosti vlastní rodiny...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Messy, Wonderful Us , 2019


více info...

Přidat komentář

Mlsnákočka
24.01.2022 5 z 5

Ano, tato kniha je odpočinková, ale člověk si přece takové knihy vybírá sám, když má potřebu se odreagovat. Nicméně je psána velmi krásným stylem. Autorka má dar používat nevšední slovní obraty a umí také skvěle vystihnout psychologii jednotlivých postav. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a uvěřitelní, nic není přemrštěné. A když k tomu všemu připočítáte poutavou atmosféru malebných italských městeček a západů slunce nad jezerem, vaše romantická duše dozajista zaplesá.

Szilvia1
06.01.2022 5 z 5

Knížka byla pěkná,příběh byl krásný,jak to že nevěděla,že miluje Eda,to museli odjet až do itálie aby si to mohli přiznat.Tak toto bylo trošku zdlouhejší,ale příběh byl pěkný.


knihveru
12.11.2021 2 z 5

Pokud si po 3 měsících od přečtení absolutně nepamatujete, o čem ta kniha byla, o něčem to asi vypovídá...

Knižní střípky
06.11.2021 3 z 5

Od knihy jsem dostala přesně to, co jsem v úvodu již avizovala. Příjemný odpočinkový román, okořeněný dávným rodinným tajemstvím, krásné prostředí, sympatické hlavní hrdiny, lásku, přátelství. Atmosféra malebné Itálie na Vás dýchá skoro z každé stránky, úplně jsem se viděla, jak se spolu s Allie procházím po dlažebních kostkách historických městeček, vysedávám v tamních kavárničkách... Máte-li chuť na podobnou knihu, určitě vám CO STÁLO VE HVĚZDÁCH mohu doporučit. Nebylo to sice nic originálního, podobný námět byl zpracován již v mnoha knihách na mnoho různých způsobů, ale na mě to funguje a na relax je to pro mě úplně ideální kniha.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Katynka01
23.10.2021 4 z 5

Právě jsem knihu dočetla. Podle recenzí jsem nic extra nečekala, ale knihu jsem si vyhlédla již před časem a mě rozhodně nezklamala. Příběh se mi líbil a celou dobu mě zajímalo jak to dopadne, i když to bylo trochu předvídatelné, i přesto jsou mé pocity z knihy kladné. Příběh mi ale trochu připomněl.. S láskou Rosie.
DOPORUČUJI VŠEM ROMANTIKŮM ️️

alnahu
28.08.2021 3 z 5

Příběh Allie, která se díky své babičce se vydá do slunné Itálie ,aby zde pátrala po minulosti své rodiny. Příběh zajímavý ,ale zdlouhavý.

bookcase
31.07.2021 4 z 5

Poklidný, hořkosladký rodinný příběh o hledání pravdy. Čte se dobře, možná něco uhodnete, to však na čtivosti neubírá.

Autorovy knížky

Catherine Isaac
britská, 1974
2021  74%Co stálo ve hvězdách

Kniha Co stálo ve hvězdách je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst40x
Chci si koupit27x