Co si myslí pes

Co si myslí pes https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329842/mid_co-si-mysli-pes-jTX-329842.jpg 4 15 6

Pokud si plánujete pořídit psího mazlíčka, nebo už s nějakým žijete a jste velkým milovníkem psů, naučte se svému čtyřnohému příteli lépe porozumět. S příručkou Co si myslí pes snáze pochopíte, co má váš psí kamarád na srdci, jak se cítí, co ho těší nebo co mu naopak vadí. Zjistěte, proč se váš pes chová určitým způsobem, odnaučte ho neplechám a pomozte mu skamarádit se s ostatními pejsky v parku, pokud si sám neví rady. Vaše společné chvíle budou plné pohody a bez zbytečného stresu. Knihou vás provedou nejen rady zkušených pejskařů, ale i nespočet užitečných fotografií, které pomohou lépe rozklíčovat přání vašeho pejska. Pokud si se svým psem porozumíte, stane se vaším nejlepším přítelem a odměnou vám bude nejen harmonický vztah, ale užijete si i mnoho legrace a nevídaných dobrodružství.... celý text

Přidat komentář

knihyKeMne
30.05.2023 4 z 5

Útlá knížečka shrnující psí projevy ve vztahu k jiným psům i k lidem. Na každé dvoustraně jsou v průměru 4 fotografie a k nim se vztahuje odstaveček textu. Velmi vhodné pro lidi, kteří se teprve učí soužít se psem, i pro ty, co jsou línější číst. Lehce je nakousnuto i problémové chování, nicméně jeho řešení není cílem této publikace. Podobně i základní pokyny ohledně správné výchovy a upevňování vztahu se svým psem. Za mě dostačující.
P.S. Fotografie se v knize neopakují, kritizující čtenář si nevšiml, že jde o různé záběry z téže situace.

Ivana11
14.03.2019 3 z 5

Celkem stručné, strohé informace, pro výcvik psa zásadně nedostačující.


Ivan Kučera
16.10.2017 3 z 5

50 %. Raz do roboty prišiel týpek predávajúci knihy. Za toto chcel 4 eurá. No nekúpte to. Pre psíčkarov je to ale zbytočné, až na pekné fotky (z nich ale minimálne jedna sa opakuje) im to nepovie nič, čo by už nevedeli. Dobré to je možno akurát tak pre začiatočníkov, ale to neviem posúdiť, keďže kniha sa mi dostala do rúk v čase, kedy som bol už dobrý kamoš s bernardínmi, jazvečíkmi, bernskými salašníckymi psami a nemeckými ovčiakmi. Knihu by som zhodnotil priemerne a neutrálne: neurazí, ale ani nie je príliš užitočná.

domino1701
17.06.2017 2 z 5

Kniha má pěkně obrázky, kde vysvětluje co si pes myslí, jak se chová. Bohužel už zde není typ jak psa odnaučit určité zlozvyky, které dělají. Knihu doporučuji jen pro začátečníky, kteří si chtějí pořídit prvního pejska. :)

hanka24
17.04.2017 3 z 5

Knížka obsahující krásné obrázky, zajímavé poznámky, proč a z jakých důvodů se pes určitým způsobem chová, nicméně je moc útlá na to, aby bylo dále rozebráno, jak určité nežádoucí chování řešit. Ale určitě ji nezavrhuji.

EvikU.
02.04.2017 4 z 5

Spoustu hezkých fotek s výrazy pejsků k různým situacím. V mnohých svého pejska také poznávám.