Co si dnes vezmu na sebe

Co si dnes vezmu na sebe https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358938/mid_co-si-dnes-vezmu-na-sebe-uyL-358938.png 3 22 7

Jak se obléknout na schůzku v bance? Jak na první rande s potenciálním partnerem? A co první oběd u jeho rodičů? Tato příručka Ines de la Fressange, autorky veleúspěšné knihy Se šarmem Pařížanky, obsahuje tipy na nový stylový vzhled pro jakoukoliv situaci. Se základními kousky v šatníku a touto knihou v ruce si už nikdy neřeknete: „Nemám co na sebe.“... celý text

Žánr:
Literatura světová , Osobní rozvoj a styl , Zdraví

Vydáno: , Esence
Originální název:

Commet je M'habille aujourd 'Hui? , 2016


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
11.01.2024 1 z 5

No zvláštní tipy. Jen pro 40kilový tyčky.

Sabulep
17.04.2022 2 z 5

Nápad i zpracování by bylo dobré. Líbí se mi rozvržení outfitů podle příležitostí a používání základních kousků v různých kombinacích. Co se mi ale nelíbí jsou outfity samotné. Možná je to tím, že je kniha už trochu starší (2016)? Oblečení má podivné, nelichotivé střihy. Některé kombinace jsou moc staromódní a některé zas nedávají absolutně smysl (na venkov - dlouhé šaty až na zem v kombinaci s holinkami). Škoda obsahu, kdyby to bylo více nositelné, sahala bych po knize pravidelně.


LadyCotton
11.09.2021 3 z 5

První dojem: Jako místo listování módním časopisem dobré, ale jinak...
Mě osobně vyděsil hned na začátku seznam "základních kousků" který byl přes dvě strany (takže rozhodně nic pro minimalisty). Naopak se mi líbila kapitola 20 módních omylů.
Druhý dojem: Nějakou inspiraci pravděpodobně pochytíte, hlavně v případě, že umíte číst mezi řádky. Jednotlivé outfity nejsou ani tak o tom, že je máte zkopírovat komplet od hlavy až k patě a budete z fleku stylová - jsou návodem k tomu abyste pochopila jak, co a s čím sladit (nejen barvou).

Paralimpomena
13.07.2021 5 z 5

Ines de La Fresanche je pojem ve světě módy. Kniha je výjimečná svým vizuálem, který u nás nemá obdoby. I když některé kreace nebudou zřejmě nositelné pro všechny a i když doprovodný text je víceméně jen pro pobavení, kniha ukazuje, jak pomocí několika nosných kusů oblečení vytvořit promyšlený outfit.

veronika1906
03.02.2021

Jako začínající stylistka tuto knihu hltám.

rosita
11.05.2018 5 z 5

Kniha se mi líbila, krásné fotky. Je skvělá jako inspirace k obohacení šatníku. Splnila mé očekávání.

nikiem
25.01.2018 5 z 5

Do knihy jsem se zamilovala i hned po jejím otevření. Krásně nafoceno co si kam vzít. Jak vypadat stylově, elegantně - prostě dobře a přitom nebýt v ničem nepohodlném. Nádhera, ta kniha má u mě na polici své čestné místo.

Štítky knihy

móda módní návrháři módní doplňky

Autoři knihy

Sophie Gachet
francouzská
Ines de La Fressagne
francouzská, 1957

Kniha Co si dnes vezmu na sebe je v

Přečtených30x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce14x
Chystám se číst13x
Chci si koupit9x