Co šeptají tvé kroky

Co šeptají tvé kroky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480824/mid_co-septaji-tve-kroky-Dui-480824.jpg 5 1 1

Kniha Jany M. Brůžkové Co šeptají tvé kroky je soubor motivačních příběhů, povídek, životních postřehů a vlastních vzpomínek u kterých zjistíte, jak velmi se podobají těm vašim. Jak je to možné? Co je tím tajemným cosi, co nás všechny spojuje a po čem ve svém životě nejvíc toužíme? Proč nejsme šťastní? Co je smyslem našeho života a co nám brání dosáhnout toho, o čem sníme? Odpovědi nejen na tyto otázky se nesou jako jemná nit napříč všemi sedmašedesáti příběhy, které potěší a pomohou najít pevný bod v životě nezávisle na čase a dění kolem nás. „Všichni se snažíme o to, abychom byli šťastní. Přejeme si cítit radost, mít naplněný život, být v harmonii svého nitra a potkat člověka, se kterým v laskavém a láskyplném souznění vzájemně naplníme své poslání. Pokaždé když tvé vlastní srdce spatří srdce někoho jiného, v mžiku z něj načte vše, byť by se jeho tajemství ukrývalo hluboko. Tvé srdce vždy ví a víš to i ty. Jen občas, přes své domněnky a mysl zanesenou starostmi, neslyšíš jeho tiché volání…“... celý text

Přidat komentář

lucka1998
19.02.2022 5 z 5

Kniha mě zaujala při návštěvě knihkupectví, stačilo si ji prolistovat, přečíst pár řádků a byla moje. Četla jsem ji dlouho, aby jste plně procítili a pochopili příběhy, nejde jich přečíst za den moc.
Z každé povídky vyzařoval neuvěřitelný klid a mír, i když jsem měla náročný den, prvních pár řádků mě dokázalo úplně uklidnit a nutit mě k zamyšlení.
Ke knize se budu pravidelně vracet, má mi toho tolik co říct...
Určitě knihu doporučuji

Štítky knihy

povídky motivační knihy

Autorovy další knížky

Jana M. Brůžková
česká, 1976
2021  100%Co šeptají tvé kroky
2018  100%Skřítkové

Kniha Co šeptají tvé kroky je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst12x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x