Co se skrývá v lidském těle

Co se skrývá v lidském těle https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230974/co-se-skryva-v-lidskem-tele-230974.jpg 5 11 4

Co se skrývá v lidském těle: více než 60 otevíracích okének. Jak a proč funguje lidské tělo? Kdo byl nejvyšší či nejrychlejší člověk na světě? Nebo jsou-li všechny sladkosti špatné, k čemu potřebujeme plíce a mnoho jiných odpovědí na nejrozmanitější otázky.

Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Lift-the-flap Questions and answers about your body


více info...

Přidat komentář

potesenicist
07.10.2023 5 z 5

Dcery zbožňovaly, když byly mladší.

EvikU.
04.05.2021 5 z 5

Kniha je hezká a poučná. Znovu spoustu otázek a odpovědí pod okýnky, která se dají otáčet. Je to kniha s tvrdými deskami, ale některé věci v ní jsou spíš pro předškoláky nebo školáky než pro nejmenší. Ale mojí dceři 3 roky se líbí.


maminkoutek
03.08.2020 5 z 5

Kniha je tvořena tak, aby uspokojila hlavně malé zvědavce. Je členěná dle otázek, které děti často pokládají - jak? co? kde? kdy? proč?

Osice
06.12.2019 5 z 5

Moc povedená knížka. Naše první o lidském těle. Obsahuje spoustu zajímavostí, i já jsem se dozvěděla plno „nových“ informací. Malé děti, ale i dospělí (já jsem toho důkazem) jsou formou otázek a odpovědí seznamovány s nejrůznějšími fakty o lidském těle. Stránka či dvojstránka se soustředí na jednu kategorii otázek. Oceňuji, že otázky na stránce nejsou seskupeny dle tématu, ale podle toho, jak se na ně ptáme: kdy, kde, jak, proč, co, kdo a ano, nebo ne. Stačí otevřít okýnko a odpověď si přečíst:-)

Dozvěděla jsem se např., že hmyz má žlutou krev, že pravděpodobně doroste člověk do dvojnásobku výšky, kterou měl ve 2 letech, také jsem zjistila důvod, proč se mi dělá v autě špatně a že jsem tou jednou z deseti, která si dosáhne jazykem na nos a že je to vrozené:-)