Co nevíš

Co nevíš https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360353/bmid_co-nevis-aIM-360353.jpg 4 73 23

Před sedmi lety se detektivům Paulu Hoskinsovi a jeho kolegovi Ralphu Lorenovi podařilo vyřešit jeden z největších případů sériových vražd v zemi za posledních deset let. V suterénu domu Jackyho Seevera vykopali jedenatřicet těl. Seever byl přitom úspěšný podnikatel a oblíbený člověk, veřejnost ho považovala za bezúhonného občana. Teď sedí ve vězení a čeká na rozsudek smrti. Seeverova manželka Glorie tvrdila, že o zločinech svého muže nic nevěděla, že je překvapená stejně jako ostatní. Teď se snaží přežít, avšak nedokáže uniknout před pohrdáním a odsouzením okolí. Novinářka Sammie Petersonová, si na tomto případu vybudovala kariéru, kterou však už nedokázala znovu nastartovat. O práci reportérky přišla a prodává kosmetiku v nákupním centru. Detektiv Hoskins byl za nepřiměřené chování přeložen a pracuje na odložených případech. Když se objeví nová série vražd, policie zjistí, že oběti jsou spojené se Seerverem. Hoskins je znovu povolán k případu, který mu dodnes nedá spát, Glorie se proti své vůli znovu ocitá pod drobnohledem veřejnosti a Sammie si uvědomí, že má šanci získat zpět svůj ztracený život. Má ale člověk, který se dostane do těsné blízkosti bestiálního vraha, ještě šanci žít jako dřív?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

What You Don't Know , 2016


více info...

Přidat komentář

denuska
24.08.2022 3 z 5

Ještěže jsem si knihu vzala na dovolenou, protože je možné, že bych ji doma odložila. Rozjezd fajn, poté celkově nedotaženo, divné postavy, ani jedna oblíbená. V poslední době mám trochu problém najít fakt dobrou detektivku. Je to tím, že vydá knihu každý??

Fortuna7
12.07.2022 2 z 5

Za mě teda hodně slabé... Do čtení jsem se musela nutit, nesedl mi styl psaní a s postavami jsem se vůbec nezžila. Jediné co knihu trochu pozvedlo byl konec. Ten byl sice uspěchaný, ale akční.


Zlatinka.Emilly
16.03.2022 4 z 5

Zajímavé rozuzlení v samotném závěru knihy. Na knize se mi líbilo to, že spisovatelka uvedla otevřený konec do světa. I když heslovitě, ale vše odkryla, dokonce i to, že připravuje další knihu. Ráda si ji přečtu, protože tento příběh byl čtivý od samého začátku. Jen co jsem nepochopila, tak ten poslední list. Ano, vím, že datum ukazuje na léto 2007, samotný příběh však začíná prosincem 2008, ale stejně jsem to nepochopila

VeFab
07.01.2022 4 z 5

Asi jsem čekala zajímavější závěr.
Ale kniha se dobře četla.

JajaPaja
01.07.2021 4 z 5

kdysi jsem četla trošku mně vadil styl psaní ale jinak ujde

Twinny
09.02.2021 3 z 5

Začátek mě moc nebavil. Pak se příběh rozjíždí. Vraha jsem uhodla někde v poslední třetině.
Lorenův způsob vyšetřovaní je zajímavý. Trochu děsivý, ale originální.

jihej
17.12.2020 2 z 5

Tato kniha mě nebavila, do dočtení jsem se přinutila, ale naprosto nesplnila mé očekávání. Nejzdařilejší je na ní přebal, kterým jsem se bohužel nechala zlákat.

inka7162
14.08.2020 5 z 5

Mě se líbila.

monci6485
10.06.2020 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Vyprávění, které vás provede životem vraha, jeho ženy, vyšetřovatele a novinářky. Je to smutné a depresivní. Nejvíce mě dostal příběh Glorie, její chování bylo nepochopitelné.

Crimidetectiv
21.05.2020 3 z 5

Tak, tuto knihu jsem měla přes dva měsíce rozečtenou, tak jsem si řekla, že to dočtu. Ze začátku to bylo pěkné, napínavé a vypadalo to na dobrý děj s příběhem. Ale trvalo mi to tak dlouho, protože jsem byla zklamaná. Pak to to ustalo na mrtvém bodě. Děj nebyl tak záživný jako na začátku. Četla jsem to tak pomalu, že je to snad první kniha, která mi takhle dlouho trvala. Zklamání. Sice jsem stále nevěděla, kdo je plagiát. Pár podezřelých jsem měla, ale na poslední chvíli, na poslední moment, mi došlo, kdo to je. A mohu říci, že když jsem si ten přehrála v hlavě, co se vše dělo, tak žádný šok, žádné překvapení se nekonalo. Kdybych byla začtená opravdu hodně, tak buď bych v šoku byla, a nebo by mi to došlo i dřív. Ráda se bojím, jsem napnutá, ale tady ani jedno se nekonalo. Prostě zklamání a za mne knihu bohužel nemohu doporučit. :(
A k postavám, Sammie mi vadila hodně. Chápu, že kvůli své kariéře udělá cokoliv, ale ta její snaha, nebo mi i chvílemi přišlo, že se lituje, vnucuje atd...A to mi na ní hodně vadilo. Gloria. Té mi bylo líto. A mohu říci, že přeci mě překvapila. Patřila mezi ty, které jsem si oblíbila. Nebo oblíbila, nevadila mi jako postava ani její charakter. Udělala dost chyb, ale zase tomu rozumím. Sama nevím, jak já bych se v její situaci zachovala. A i když s chybami a bez emocí, byla na té správné straně. Loren. No, tady by se dalo spekulovat o jeho psychické stránce. Ale zase mi až tak nesympatický nebyl. Byl svůj, ale i když s nikým nevycházel, tak s jedním přeci tvořil přátelský vztah a ne jen jednou mu pomohl. A jako poslední Hoskins. Ten patřil taky mezi mé oblíbené postavy. Měl své mouchy i problémy, ale nebyl špatný. Jen věci řešil špatnou cestou. Ale i když postavy docela byli super, tak ani ty postavy ten děj - příběh nepovýšil na stupeň vítězů. Škoda.

Ava365
29.03.2020 2 z 5

Tak nevím, co vlastně napsat. Přečteno. Chce se napsat celkem ucházející, ale hodně míst silně přitažených za vlasy a celý příběh jen těžce uvěřitelný. A to převlékání jednoho z detektivů za vraha??? Co tím chtěl básník říci??? :)

cleopatra11
23.03.2020 2 z 5

Já jsem se nemohla vůbec začíst..nešlo to, zdlouhavé, bez jiskry a náboje.

Milonak
25.02.2020 3 z 5

Nevyužité téma. Zbytečně dlouhá kniha, místy velice zdlouhavé se snahou zbytečně detailně vše vyprávět.

Pavlína2019
01.02.2020 4 z 5

Právě jsem dočetla, musela jsem ještě i teď v noci.... Kniha je moc dobrá, lehce se čte, napínavá - a určitě doporučuji!!

kopretitinka
08.01.2020

Nedočetla jsem. Zůstala jsem stát v 1. třetině. Kniha mi prostě v tuto dobu nesedla.

pavlinka0250
24.11.2019 5 z 5

Kniha má sice nízké hodnocení, ale mě to neodradilo, spíš naopak a nelituji.
Od půlky jsem byla hodně napnutá a odhalení pro mě bylo překvapivé.
Bavilo mě to, jsem nadšená a doporučuji.
Nádherná obálka.

Alitairmir
21.09.2019 5 z 5

Kniha, která nesedne každému, každopádně já jsem byl spokojen. Krásná ukázka jak sériový vrah ničí životy i dávno poté, co je pod zámkem a neznamená již pro společnost hrozbu. Dopady jeho činů se ale některých lidí stále dotýkají a duševní démoni nikdy nezmizí. Jako bonus se objevuje plagiátor, staré rány se během vyšetřování nových vražd opět otvírají a hrozí, že lidi pohltí.

lupo
19.07.2018 5 z 5

Ač mě komentáře odrazovaly, že kniha nebude nic extra mě tedy nadchla. Četla jsem stránku za stránkou a čekala kam se děj bude ubírat. Až do poslední chvíle nevíte kdo za vším stojí a proč.. Takže já mohu jen doporučit.

veveronka
08.04.2018 1 z 5

Zbytečná kniha

jasmína
07.04.2018 2 z 5

Nuda, nemá to spád, děj, prostě nic..... škoda, na knihu jsem se těšila..

Štítky knihy

USA (Spojené státy americké) sérioví vrazi kriminální thrillery

Autorovy knížky

JoAnn Chaney
americká
2017  72%Co nevíš

Kniha Co nevíš je v

Přečtených100x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených2x
Knihotéce102x
Chystám se číst41x
Chci si koupit10x