Co (ne)dělat, když jste neviditelní

Co (ne)dělat, když jste neviditelní https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357811/bmid_co-ne-delat-kdyz-jste-neviditelni-kJ4-357811.jpg 3 40 8

Jak můžeš vědět, kdo jsi, když se ani nevidíš? Tahle neviditelná holka si získá vaše srdce! Ethel už vyzkoušela všechno. Klidně by stála celý den na hlavě, kdyby to k něčemu bylo, a ona konečně přestala mít obličej plný akné! Když se jí dostane pod ruku podivná čínská medicína, která slibuje zaručený účinek, hned po ní skočí. Bohužel v kombinaci s návštěvou solária dojde k tomu, že se Ethel stane neviditelnou. Zpočátku to je docela legrace. Jenže jak má udržet svůj stav v tajnosti? Ethel se čím dál tím víc zaplétá do lží a intrik. Dokáže najít lék na neviditelnost? A když už je v tom hledání: odhalí pravdu o tom, kdo byli její rodiče, které nikdy nepoznala?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

What Not to Do If You Turn Invisible , 2016


více info...

Přidat komentář

heliiinka
08.12.2021 1 z 5

Kravina. Nemělo to hlavu a patu. Autorka nakousla XY zýpletek a nakonec nevyřešila ani jednu. Akné, rodinné vztahy, dvojčata, škola... A navíc hlavní hrdice bylo 12? Naprosto nevěrohodné. Tohle čtení bylo trochu ztrátou času.

adela8321
19.03.2021 1 z 5

Já nevím proč, ale přidalo mi to, že to nemělo žádnou zápletku, žádný příběh. Celé to na mě působilo spíše jako dějový popis než román. Kniha se četla rychle, ale neplánuji se k ní v blízké době vrátit. Za mě slabý podprůměr.


Kudík
28.02.2021 2 z 5

(SPOILER) Neviditelnost, akné, záhada ohledně ztracených psů, obnova majáku, hledání své identity... to vše bylo fajn, ale asi ani ve svém náctiletí bych nezvládla takový koktejl najednou, a to vč. zázračné směsi Dr. Čchanga. :) Začátek byl super, ale pak to nějak začalo drhnout, následně zde bylo moc akčních scén s nahotou a hlavně moc krkání a šikany. Současně jsem zaznamenala dvě chyby (jedna mohla vzniknout omylem při překladu), a to když byla Ethel/Boo v novinách na fotce z oslavy narozenin 100.leté prababi Elizabeth označena za její vnučku, druhá když doma vypnula router, aby nešel net a do toho jí přišel email, to jako vážně? :) Ale pár vtipných situací se také našlo.

Anet13
22.02.2021

Kniha se mi moc líbila,
I když nejsem moc vášnivý čtenář, tato kniha mě úplně pohltila.
Měla krásný děj a dobře se četla.
Humor u této knihy rozhodně nechyběl.
Hlavní hrdinka působila sympaticky a odvážně.
Za mě super kniha :)

muchomurka
01.06.2020 3 z 5

Nejsem cílová skupina, to mi bylo jasné, už po první stránce. Přesto jsem to zkusila, ale nešlo to. Konec už jsem jen proskákala. Potenciál to mělo skvělý, ale ty trapné situace, to bylo na mě moc. Přesto jsem se sem tam i zasmála. Věřím, že mladším čtenářům se to může líbit, ale já tento typ zápletek nikdy nemusela.

Veruu95
26.06.2019 5 z 5

Moc milá oddechová knížka :) Příběh byl napsán svěžím, vtipným stylem, takže se četl v podstatě sám. Doporučuji jako pěkné čtení na letní dny :)

mia.com
19.07.2018 4 z 5

Sice nejsem cílovka, ale i jako dospělou mě příběh bavil. Dobrá zápletka, sympatické postavy, slušně to odsýpalo. Takže mladším čtenářům bych určitě doporučila :)

Turmee
01.06.2018 4 z 5

Dobrá oddechovka. Krásně se čte, postavy jsou uvěřitelné i při té neuvěřitelné zápletce a všechno je takové... roztomilé?
Příběh není sice úplně originální - puberťáky hledající sama sebe vidíme všude, ale pláštík neviditelnosti, maják a pupínky tomu dodávají jakousi šťávu.

Autorovy knížky

2017  69%Co (ne)dělat, když jste neviditelní

Kniha Co (ne)dělat, když jste neviditelní je v

Právě čtených1x
Přečtených57x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených2x
Knihotéce52x
Chystám se číst38x
Chci si koupit8x