Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284350/bmid_co-nam-rika-kocka-kocici-rec-pro-dv-PA1-284350.jpg 4 15 4

Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči a naučte se správně interpretovat každé jejich jednání. To do vašeho vzájemného vztahu vnese harmonii. Tento rádce řady JAK NA TO objasňuje, jak kočky komunikují mezi sebou, jak „mluví“ se svým člověkem a jak vy můžete přispět k tomu, aby vám kočky rozuměly. Řada cenných tipů a nápadů vám pomůže vyhnout se nedorozuměním ve vašem každodenním soužití... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Katzensprache


více info...

Přidat komentář

lucakuca
05.08.2022 3 z 5

Nějaké krátké, nějak málo.
Chci toho víc :-) a podrobněji.
Fotky super.

AngeliS
03.08.2022 5 z 5

Nemyslím, že je to knížka pjen pro začátečníky. Spíše je to pro zamyšlení, jak se máme chovat ke kočkám my a co znamená chování kočičáků. Mně se líbí celé zpracování, krásné fotky. Velmi milý popis. :)


Snoopi
12.01.2022 4 z 5

Cenná příručka nejen do rukou úplných začátečníků, ale určitě potěší i ostřílené chovatele koček. Přehledným způsobem vysvětluje důvody jejich chování našich mazlíčků a vše, co je pro ně typické: nejen způsoby komunikace mezi nimi samotnými, ale i s námi. Najdeme zde i přehled základních plemen a cenné rady, jak naše soužití ještě vylepšit, popř. čeho se vyvarovat. Knihu bych rozhodně doporučila převážně dětem a těm, kteří váhají, jakého mazlíčka si pořídit. Líbí se mi, že autorka pro kočky používá různá něžná oslovení /vaše milované sametové tlapky, sametoví tichošlápci, váš chráněnec, pokojový lvíček, domácí šelmička, kočičí přátelé/, a že nás nabádá i k tomu, abychom se nebáli se svými mazlíčky komunikovat a mluvit na ně.
Je znát, že vychází z vlastních zkušeností - a přeci jen mě pobavila, když v jedné z rad dodává: "Podobně dobře vám poslouží i vodní pistole vašeho syna". Co když však nevlastním ani jedno, ani druhé? :-)
Celou knihu pak skvěle doplňuje spousta fotografií.

BlaueEule
02.09.2019 4 z 5

Pro začátečnické chovatele, pro něž knížečka taky je, bude dobrým rádcem. Ostřílenější kočkomilové, co už s těmito šelmičkami nějaký čas žijí, zde nic moc nového nenaleznou.