Co je v domě, není pro mě! aneb Jak investovat do nemovitostí bez rizika a bez starostí

Co je v domě, není pro mě! aneb Jak investovat do nemovitostí bez rizika a bez starostí https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210320/bmid_co-je-v-dome-neni-pro-me-aneb-jak-i-210320.jpg 4 11 3

PRAKTICKÝ MANUÁL – VČETNĚ VZORŮ SMLUV A DOKUMENTŮ – VČETNĚ VZOROVÉHO DAŇOVÉHO PŘIZNÁNÍ. Autoři mají více než 20leté zkušenosti v bezrizikovém a dlouhodobě výnosném investování do nemovitostí. Díky nim mohli sepsat tento jednoduchý a přehledný manuál, který vás krok za krokem provede investicí do vaší první výnosové nemovitosti a na praktických příkladech zodpoví všechny vaše otázky. Jak a proč vůbec s investicemi do nemovitostí začít? Na jak dlouho vlastně investovat? Jak vybrat správnou výnosovou nemovitost a na co si dát při její koupi pozor? Jak nastavit financování bezpečně a bez rizika i pro případ, že dojde k náhlému poklesu výnosů? Jak poznat spolehlivého a bezproblémového nájemníka, jak si ho prověřit a jak svou investici ideálně ochránit? Jak nedělat klíčové chyby a minimalizovat rizika? Jak sepsat neprůstřelnou nájemní smlouvu a jak optimalizovat náklady pro daňové přiznání bez nutnosti platit právníkům a účetním za jejich rady? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky naleznete v naší knize.... celý text

Přidat komentář

Targa Dall
28.01.2016 5 z 5

Velmi super, ryze praktické příklady. Pro každého, kdo by chtěl nemovitostně investovat (haha), je toto povinná četba :)

Anya636
18.01.2016 5 z 5

Kniha je velmi dobrým startem pokud uvažujete o investování do nemovitostí. Jako taková byla mou první, která se věnovala českému prostředí a ukazuje konkrétní příklady a postupy. Pro hlubší porozumění tématu doporučuji navštívit nějaký živý kurz v Praze a samozřejmě další čtivo.


ladyba
23.10.2015 4 z 5

Prakticky a jasně, jak na náku investičních nemovitostí u nás a jejich následné pronajímaní. Praxe bude ovšem trochu složitější.

Štítky knihy

investování

Autoři knihy

Evžen Korec
česká, 1956

Kniha Co je v domě, není pro mě! aneb Jak investovat do nemovitostí bez rizika a bez starostí je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst10x
Chci si koupit8x