Co čekat v radostném očekávání

Co čekat v radostném očekávání https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52461/co-cekat-v-radostnem-ocekavani-52461.jpg 4 23 8

Tato kniha zahrnuje všechno, co je nové o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí, výběru lékaře, alternativních způsobech porodu, dalšího těhotenství, problematiky dvojčat, sexu v těhotenství a způsobu, jak zacházet s běžnými i méně běžnými příznaky těhotenství.

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

What to expect when you’re expecting , 1984


více info...

Přidat komentář

Zania
28.02.2020 4 z 5

Kniha se mi moc líbila, ale přišlo mi až moc informací mám domu jednu o něco lepší pro prvorodičku. Jinak moc hezky napsaná.

Renncha
02.03.2019 5 z 5

Knihu jsem dostala od sestry k narozeninám a jsem s ní velice spokojená. Film-Jak porodit a nezblaznit se z toho, který byl inspirován touto knihou a natočen se mi líbil. Spokojenost!!


Freedomova
23.12.2018 4 z 5

Knihu jsem si koupila, když jsem byla těhotná a líbila se mi. Nečetla jsem úplně vše, jen to co mne zajímalo, ale pamatuji se, že mne bavilo si hledat informace týkající se konkrétního měsíce těhotenství. Po porodu jsem jí "poslala dál" těhotné kamarádce a byla z ní nadšená. Jako u většiny knih na toto téma od zahraničních autorů, nelze všechny informace "napasovat" na české zdravotnictví, ale s tím se musí počítat.

Daenerys.Tar
23.12.2018 4 z 5

V knize je opravdu mnoho informací o těhotenství a porodu, některé jsou ale zastaralé. To že se v knize píše o walkmanu bych ještě brala, ale například část o stravování by se měla celá přepracovat podle současných poznatků. Doporučuje se tam například jíst nízkotučné mléčné výrobky. Ale i tak jedna z nejlepších knih co jsem o těhotenství četla.

146786
11.01.2017 2 z 5

Jedná se o knihu americké autorky a ne všechny informace lze bohužel napasovat na české prostředí a české zdravotnictví. Každopádně informací pro prvorodičku je tam přehršel, myslím, že se ale dají najít lepší knihy a o těhotenství.

Gayatri
19.04.2016 5 z 5

Nejlepší kniha o těhotenství jaká se mi dostala do ruky, tuto jsem si nakonec i koupila a těšila jsem se každý měsíc až si vše přečtu! Je opravdu krásně napsaná, vše je zde podrobně popsané, člověk dostane odpovědi na to co ho zajímá a kniha zbytečně nestraší, ale spíš uklidní! Navíc obsahuje jednu kapitolu pro tatínky, to mi přišlo skvělé, rozhodně lepší než nutit chlapa číst nějakou celou knihu pro budoucí otce, tohle mi přišlo zcela dostačující :D Opravdu doporučuji každé nastávající mamince!

newtory
30.05.2015 5 z 5

Kniha, ktorú sme pravidelne čítali deväť mesiacov, aj napriek tomu, že sme vedeli, ako to "skončí".

Lucila
16.12.2011 5 z 5

Z mého pohledu nejlepší kniha pro poprvé těhotné. Přečetla jsem toho opravdu hodně, ale tady bylo vše logicky a jednoduše vysvětleno. Kniha jde chronologicky, takže stíháte číst a máte vždy aktuální informace. Je to dostatečně tlustá a díky tomu podrobná kniha. Neměla jsem pocit, že by něco chybělo nebo bylo navíc. Samozřejmě, že není vše přesně podle českých reálií, ale to jsou drobnosti. Díky této knize jsem v těhotenství nabyla jistoty a smířila se s tím, že neexistuje standardní průběh. Doporučuji jako ideálního pomocníka pro poprvé těhotné ženy.

Štítky knihy

těhotenství mateřství

Autorovy knížky

2007  75%Co čekat v radostném očekávání

Kniha Co čekat v radostném očekávání je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x