Co byste měli vědět o rakovině prsu

Co byste měli vědět o rakovině prsu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411805/bmid_co-byste-meli-vedet-o-rakovine-prsu-8kP-411805.jpg 5 1 2

Kniha přístupnou formou informuje veřejnost (zdravé i nemocné) o nejrůznějších aspektech vzniku rakoviny prsu, o nejnovějších trendech v diagnostice i léčbě této choroby. V textu jsou vysvětleny případné časné a pozdní vedlejší účinky léčby a možnosti jejich předcházení či mírnění. Uváděny jsou i léčebné výsledky a důvody dlouhodobého, prakticky doživotního sledování. Hlavní autorka i spoluautoři jsou zkušení onkologové a radioterapeuti z různých pracovišť ČR. První vydání knihy bylo velmi úspěšné, ale vyšlo již před téměř 10 lety. Proto se autorský kolektiv rozhodl jej aktualizovat a doplnit. Celobarevná publikace je doplněna 86 obrázky a fotografiemi a 5 tabulkami. (2., aktualizované a doplněné vydání)... celý text

Přidat komentář

Janizoun
13.10.2023 5 z 5

Nějaký čas jsem přemýšlela co napsat a zda vůbec se mám do komentáře této knihy pouštět, ale tyto knihy jsou bohužel pro mnohé potřebné.
Dle mého názoru je tato kniha vhodná pro ty, kteří potřebují o této zákeřné nemoci informace. Kniha je totiž opravdu velmi dobře a velmi srozumitelně napsaná.
Doporučuji ji číst jen těm, co potřebují informace o této nemoci.
Všem přeji štěstí a zdraví, aby toto čtivo vyhledávat vůbec nikdy nepotřebovali.

mariva
03.07.2019 5 z 5

Knížka je velmi dobře napsána. Vše je podáno přehledně s srozumitelně. Na rozdíl od jiných není polovina knihy věnována statistikám a odborné terminologii, ale stručný a snadno pochopitelný popis onemocnění a způsobů léčby poskytne pacientkám většinu potřebných informací. Ideální je se s touto nemocí nesetkat, ale pro ty, kdo nemají takové štěstí, jsou informace potřebné.


Štítky knihy

rakovina, nádory rakovina prsu

Kniha Co byste měli vědět o rakovině prsu je v

Přečtených2x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x