Čistá láska

Čistá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157260/bmid_cista-laska-lJ4-157260.jpeg 3 42 16

Líza, majiteľka malej cukrárne v Dedinke pri Bratislave, chce svoj podnik udržať nad vodou, a tak si musí nájsť ďalšie zamestnanie v hlavnom meste. Vykašle sa na svojho nápadníka Patrika a až po uši sa zamiluje do svojho sexi šéfa - biznismena Romana, napriek tomu, že práve ona je tou, cez ktorú prechádzajú telefonáty jeho početných mileniek. Líza si s ním vychutnáva najlepší sex v živote a verí, že Roman jej otvorí svoje srdce a urobí z nej tú najšťastnejšiu ženu pod slnkom. Zaľúbená, s hlavou vysoko v oblakoch však netuší, koľko šokujúcich udalostí jej osud, ale aj zbožňovaný Roman pripravia...... celý text

Vydáno: , Motýľ
více info...

Přidat komentář

AndreaP.
17.05.2020 2 z 5

Taková oddechovka pro jedno deštivé odpoledne. Neurazí, ani nenadchne, hlavní hrdinka mi lezla na nervy, chovala se jak puberťák. Velké plus ale za prostředí cukrárny a recepty na závěr.

Ála1968
02.04.2020 2 z 5

Stále jsem čekala,že přijde něco u čeho řeknu wau....super.Nic takového se nedostavilo.Bohužel.Byl to jednoduchý příběh,stále o tom samém a v polovině knihy už unavující.Dvě hvězdičky za recepty nakonec.


alnahu
10.07.2019 3 z 5

Příběh dvou sester Lízy Matyldy ,které jsou si po smrti rodičů velmi blízké a proto jim velmi záleží na rodinném podniku -cukrárny s názvem Lízátko.I když jejich cukrárna prosperuje, mají určité problémy.Líza si proto najde práci,aby stihla i práci v cukrárně.Začne pracovat,jako asistentka ředitele ,který je velký záletník a jí se před ním podlamují kolena a bezhlavě se do něj zamiluje.Příjemná oddechovka-na konci knihy najdeme pár receptů na různé zákusky ,které se vyráběly v cukrárně Lízátko.

mariela.elish
28.04.2019 5 z 5

Skvelé čítanie. Oddychovka k dovolenke :)
Plus príloha receptov. :) Naozaj zážitkové čítanie miestami... zhltla som ju veľmi rýchlo.

Ivuska1988
09.07.2018 5 z 5

Nenáročná oddechová kniha, kterou jsem přečetla za jedno deštivé odpoledne. 
Je to druhá kniha od této autorky, co jsem četla a určitě si přečtu i její další příběhy.
Příběh nás vezme na jednu slovenskou vesnici, kde žijí dvě sestry, co zdědily po svých rodičích cukrárnu. Jenže cukrárna nevydělává jak by měla a tak se jedna ze sester že si najde práci.
Práci získá a pracuje jako sekretářka ředitele. A jak už to bývá naše hlavní hrdinka se zamiluje do svého ředitele, pohledného Romana, ten využije příležitosti a začne hrát jednu špinavou a nebezpečnou hru. Jak tohle dopadne?

Po dočtení příběhu, na konci najdeme pár receptů na ty sladké, dobré dortíky. Což je paráda a nemusíme závidět, ale můžeme si je upéci podobně jako pekly v příběhu.

Varování: Při čtení této knihy doporučuji nebýt hladový :D a ti co milují sladké jako já, dávejte pozor ať Vám netečou sliny ze všech těch dobrot na knížku :D

Knihu vřele doporučuji.

cori
02.05.2018 2 z 5

Vyprávěnka o cukrářce zamilované do namachrovaného promiskuitního ředitele světa. Nebohá zaslepená dívka má však naštěstí chápající sestru a vševědoucí pošťačku. Recepty vkládané do vyprávění jsem přeskakovala. Kdybych chtěla péct zákusky, půjčím si kuchařku.

Petard
15.02.2018

První kniha této autorky, kterou jsem četla. Příběh byl pro mě nezajímavý. Bylo to opravdu oddychové čtení.

Allla9
11.01.2018 2 z 5

Knížka mě nezaujala, příliš povrchní. Vybrala jsem si ji do čtenářské výzvy, ale dám si od autorky delší pauzu.

luciefeix
23.07.2017 3 z 5

Trochu slabší kniha . Neměla tak hluboký příběh a hrdinku jako jsem od Jany zvyklá . Příběh cukrárny dobrý ale chybělo mi tam více vykreslení detailů a věcí okolo . Jak okolo souseda tak i kolem Romana .

mmmisulka.r
01.06.2017 3 z 5

Bohužel, za mě jen díky tupé hlavní hrdince velký podprůměr. Jako oddechovka fajn, ale připravte se na neskutečně otravnou hlavní hrdinku, která je zaslepená láskou...

Blaufik
19.04.2017 2 z 5

Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a zhodnotila bych ji jako nenáročnou a oddychovou, ale nemohla jsem se ubránit pocitu, že by ji spíše ocenily mladší čtenářky. Mě samotnou zaujalo pouze prostředí cukrárny a recepty v závěru knihy, které vypadají doopravdy lákavě.

Více v mé recenzi v záložkách.

zdehan
18.04.2017 5 z 5

Kniha se moc dobře četla taková odpočinková četba.

evasamankova
08.04.2017 2 z 5

Nenáročná oddechovka. Nic, co už by někdy nebylo napsáno a neobjevilo se v jiných knihách. Postavy zpracované povrchně, navíc celý děj bez nějaké výraznější gradace.
Další knihu autorky už nee...

Knižní střípky
02.04.2017 3 z 5

Nemůžu říci, že by autorka byla má top autorka oddechovek, ale vždy si ráda přečtu každou její novou knihu. Vím, že si u ní odpočinu od thrillerů, knihy se odehrávají na Slovensku, takže pro mě je to prakticky stejné, jako by se odehrávaly v Česku, prostě fajn strávené odpoledne. Je teda sice fakt, že mi hlavní hrdinka místy lezla na nervy, její bezbřehá a slepá zamilovanost do týpka, který si toto vůbec, ale vůbec nezaslouží, byla až k neuvěření, ale tak asi se to stát může....Recepty na konci knihy jsem si okopírovala, moc se mi líbily.

Ivuska.09
22.03.2017

Nenáročný román, u kterého můžete úplně vypnout a jen si užívat čtení. Líbí se mi prostředí, ve kterém se děj odehrává - nejen díky cukrárně z něj sálá sladká příchuť, místy však s nádechem hořkosti. Příjemným bonusem jsou recepty na konci knihy, vytknout naopak musím kýčovitou obálku.

gargamelka
26.02.2017 4 z 5

Příjemná nenáročná oddychovka, která příjde vhod pokud potřebuje přijít na jiné myšlenky. Líza a její sestra Matylda mají cukrarnu. Aby měly více peněz do zálohy je Liza vyslána do města do korporátu. Tam celý příběh začíná mít na obrátkách. Sexy šéf, Lízu štve, že si ji vůbec nevšímá. Proto pozmění své oblečení a tím to začne... Je bezhlavě poblazněna do šéfa, který ji má pro pobavení, zárověn do příběhu začíná být vnesena linka lehce detektivní a postava nového souseda. Dějí se divné věci, od pobláznění do šéfa,tak zájem souseda po rozbitou výlohu...
Zároveň je kniha dopněna o několik sladkých receptů:-)