Čínský horoskop. Kratochvílné povídání o čínském horoskopu

Čínský horoskop. Kratochvílné povídání o čínském horoskopu https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109206/bmid_cinsky-horoskop-kratochvilne-povida-fkM-109206.jpg 4 10 3

Přidat komentář

1amu
18.12.2019 3 z 5

Nevím proč, ale někdy v roce 1995 jsem tu knihu koupil. Bylo to v módě, žádný Vodnář, Blíženci, či Váhy atd. Najednou zírám: krysa (fuj !) to byste koukali jaké je to fajn být narozen v tomto znamení, Buvol, Tygr, Zajíc, Drak, Had, Kůň, Koza, Opice, Kohout, Pes a Divočák na konci.
Samozřejmě, že čtenář si hledá, ve kterém znamení se najde a co z toho zjistí : Vlastnosti, uplatnění v profesi, jak se chovat ke stejnému znamení, hodí se toto znamení za šéfa, citový, rodinný či sexuální život (a máte hned jasno), jaký je vztah osoby narozené v tomto znamení k ostatním znamením, co ho čeká a co ho nemine a ještě k tomu osudové mimořádnosti.
No, nekup to !
Číňani mi sdělují, že jsem drak, hm. Zase to není tak špatné. Ale říkám vám, že největší radost mám z krásného hrníčku (tenkostěnný čínský porcelán) krásně malovaný. Koupil jsem ho kdysi ve speciálním krámku (již ho zrušili) v "Perlovce" a dělá mi pořád radost.
Tato kniha je pro pobavení ideální, ale stačí ji otevřít tak jednou za 5 let.
Pozn.
Tento horoskop se liší od klasického t.zv. lunárními cykly.

hellena1523
15.02.2017 3 z 5

Velmi čtivé, ale hlubší dojem nezanechá. Jako čtení na záchod je to fajn.


vesirena
05.02.2012 5 z 5

ačkoliv na obálce této knihy je též název Čínský horoskop, uvnitř je název tak, jak je výše uveden...horoskopy posbíral a převyprávěl autor z osmi inspirativních zdrojů a velice vtipně je dal dohromady...nechybí ani srovnání horoskopů s ostatními znameními...

Štítky knihy

čínské horoskopy

Autorovy další knížky

1997  78%Čínský horoskop. Kratochvílné povídání o čínském horoskopu
1991  100%Buddhistický horoskop

Kniha Čínský horoskop. Kratochvílné povídání o čínském horoskopu je v

Přečtených14x
Knihotéce13x
dalších seznamech1x