Čím starší, tím lepší, ale starší

Čím starší, tím lepší, ale starší https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431842/bmid_cim-starsi-tim-lepsi-ale-starsi-Xqx-431842.jpg 3 19 6

Tentokrát nás tyto vtipné, moudré a mimořádně šik Francouzky seznámí s tím, co si ženy kolem čtyřicítky myslí a cítí, a poskytnou nám řadu nepostradatelných, vlastní zkušeností prověřených rad, jak se vypořádat s láskou, životem a vůbec vším ostatním.

Literatura světová Pro ženy Biografie a memoáry
Vydáno: , Jota
Originální název:

Older but better, but older , 2019


více info...

Přidat komentář

Lily101
03.03.2022 5 z 5

Dobrá knížka plná zajímavého obsahu á la náhled do budoucnosti a uklidnění, že není třeba se hroutit ze stárnutí.

Pár esejů mi nesedlo, ale ten zbytek byl skvělý. Nádherně provázané texty, básně, “citáty”, fotografie…až tak nějak nechápu, proč má kniha tak špatné hodnocení.Možná zaujme spíše lidi mladšího věku, protože ona nejspíš “cílová skupina” již všechno zná a dané zkušenosti má.

#prvniknihavbreznu2022

Pýchaaposudek
31.10.2021 3 z 5

„Víš, že věci nejsou, co bývaly, když si musíš přiznat, že by ses raději milovala v posteli, než ve sprše.“
(str. 13)

Pro čtenářky cca 35-50, popř. pro ostatní věkové skupiny a pohlaví, pokud mají zájem nahlédnout, co a jak prožívá současná skupina výše uvedená.
Takový tlustý ženský časopis v pevné vazbě, na lepším papíru, s větším šmrncem, o něco chytřejší, o hodně vtipnější.
Zvládnete jej za večer, a potěšíte se. Nic víc, ale jsou dny, kdy to je nejvíc!

P. S. Někde jsem tady zahlédla povytažené obočí nad šíří prostoru, který je v knížce věnován invazivním kosmetickým zákrokům . Za mě: nemyslím, že je větší, než kolik odpovídá procentu „vylepšených“ či po vylepšení toužících žen v populaci.


kleozpatra
01.08.2020 3 z 5

Milé postřehy dvou půvabných hubených úspěšných Francouzek, které mají zato, že stárnutí je vopruz a je potřeba to rozebrat. Ono vás to, děvčata, časem přejde a možná za dvacet let vydáte knihu, kde budou jen krásné náladové fotky, jaké máte v této, a to mi bude úplně stačit :).

knihyKeMne
03.04.2020 3 z 5

Kniha přesně pro mou věkovou kategorii, hodně jsem si od ní slibovala. Ale zklamání. Sice postihuje různá témata pro tento věk aktuální (akorát mi zůstával rozum stát nad tím, kolik prostoru se věnuje plastickým vylepšením), no na mě to působilo spíš depresivně, než povzbudivě. Závěrečný seznam hospod a obchodů jsem nepochopila - tohle přece nebyl turistický průvodce po Paříži...

yonda
11.03.2020 3 z 5

Bylo to jako poslouchat dvě kámošky ,co probírají různá témata vztahující se k věku 45+u žen. Nehledejte tedy řád na zaručené rady. hledejte jen čistou zábavu. Tu najdete.

okeey
06.03.2020 4 z 5

Kniha, která je biblí nejen pro ženy ve středním věku. Styl psaní se mi moc líbil, i to jak vtipně pojatá kniha je. Je to taková rukověť ženy cca od 30 vejš. Kniha je nádherně zpracovaná, včetně fotek a různých ilustrací. Kapitoly hezky rozvržené včetně citátů a básní. Mě se to zkrátka moc líbilo. Milé oddychové čtení, ale žádnou hlubší myšlenku v tom nehledejte.

Štítky knihy

čtyřicítka (věk)

Autoři knihy

Sophie Mas
francouzská
Caroline De Maigret
francouzská, 1975

Kniha Čím starší, tím lepší, ale starší je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce45x
Chystám se číst46x
Chci si koupit7x