Christina, kniha II: Vize dobra

Christina, kniha II: Vize dobra https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472414/bmid_christina-kniha-ii-vize-dobra-Lwb-472414.png 5 8 3

Přidat komentář

Lerksany
24.07.2023 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, četla jsem jí každou volnou chvíli a vždy jsem se na ni těšila. Jakoby psala o tom, co tuším nebo čemu věřím a spoustu věcí bylo pro mě i nové. Cítila jsem se u čtení této knihy příjemně. Už se těším až se ke mně dostane další díl :)

GepardLady
20.01.2022 4 z 5

Ne "přečteno", ale "zhltnuto" - stejně jako první díl.

Vůči věcem, které jsou pojednány v této knize, jsem vždycky byla vysoce skeptická. Na "duchovní cestě", jak se říká, jsem se souhrou různých okolností ocitla téměř přesně před dvěma lety, ale přesto jsem záležitosti jako mimozemské bytosti apod. nebrala úplně vážně (ne, že bych je odmítala, ale ani jsem v ně 100% nevěřila). Christina je důvěryhodná bytost a pokud o těchto věcech takhle zasvěceně hovoří, nejde neuvěřit tomu, že rozšířené vědomí obnáší dar vnímat všechny tyhle věci. Pojmy jako paralelní vesmír, třetí, pátá, dvanáctá dimenze, astrální cestování v mém vnímání nabývají úplně jiných konotací. Od "pošahaných ezoteriků a ufologů" k otevřené mysli a přesvědčení, že materiální svět je dřevěná bedna, ve které jsme uvěznění, a dokud nepřijmeme, že mimo ni existuje něco víc a nebudeme mít snahu z ní vylézt, budeme se v ní dál dusit.

Ale ne jen o tom je kniha. Jsou v ní i doporučení, jak rozšiřovat vlastní vědomí, jak opouštět zažité a nefunkční vzorce chování nebo jak se naučit bezpodmínečné lásce.

Těším se na 21. 3. 2022 - nejen na jaro, ale i české vydání 3. dílu. :-)


RenataP
10.05.2021

Pokud máte rádi Christinu, tak v tomto díle si přijde na své, je totiž z velké části koncipován jako učebnice praktických dovedností a tipů, jak změnit svoje myšlení, chování, jak ho upravit tak, aby se nám v tomto světě dobře žilo.
Jak v sobě rozvíjet své talenty, smysl života a radost ze života, jak efektivně projít i méně šťastnými obdobími a jak rozvíjet lásku, vztahy a vůbec, díky všímavosti pak nepřehlédnout hezké příležitosti, které nám život nabízí.

Autorovy další knížky

2019  94%Christina: Dvojčata zrozená jako světlo
2020  95%Christina, kniha II: Vize dobra

Kniha Christina, kniha II: Vize dobra je v

Přečtených11x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x