Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně

Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80411/bmid_chleb-pripraveny-rucne-nebo-v-domac-Net-80411.jpg 5 9 3

Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Bread - baking by hand or bread-machine , 2008


více info...

Přidat komentář

von Bahnhof
13.12.2015 5 z 5

Vynikající kniha, podle které se navíc dá i skutečně péct vynikající chleba:-) Velmi přehledná a pro daný účel vyčerpávající, přitom relativně stručná. Jeden z pokladů v mojí knihovně!

Herby77
15.04.2014 5 z 5

Krásná kniha vše přehledně napsáno,když vidíte ty krásné obrázky tak chcete hned všechno vyzkoušet,peču podle ní opravdu často.


Syttah
18.03.2013 5 z 5

Skvělý průvodce pečením chleba. Nespočet receptů a názorných fotografií. Recepty jsou propojeny s domácí pekárnou ve stylu "krok 1. až 5. viz příprava těsta v pekárně na str. ....", zbytek receptu je pak již popsán pro připravené těsto. Rozebrány jsou i jednotlivé typy mouky, náčinní, pekařských technik atd. V knize najdete chleby ze všech koutů světa. Isobně mohu doporučit jihoitalský chléb Stromboli, je to zážitek od přípravy až po samotnou konzumaci.

Štítky knihy

chléb domácí pekárna (spotřebič) domácí výroba

Kniha Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně je v

Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce9x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x