Bezcitně
Elsie Silver
Chestnut Springs série
< 2. díl
Když Willa začne dělat chůvu synkovi nabručeného svobodného otce, předpokládá, že vše půjde poměrně hladce. Jenže Cade Eaton je pohledný rančer se širokými rameny, mozolnatýma rukama a pěkně nemravnou pusou. A to je pro děvče z města jako kryptonit. I přes třináctiletý věkový rozdíl se jedné noci už vzájemné přitažlivosti nedokážou ubránit. A jak Cadeova nepřístupná maska pomalu opadá, Willa si uvědomuje, že se skutečně zamilovala. Ve smlouvě je možná napsáno, že za dva měsíce vše skončí. Ale Willino srdce jasně říká, že tohle je navždy.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2025 , Ikar (CZ)Originální název:
Heartless, 2022

Líbilo se mi o dost víc, jak první díl, Cade a Willa mají skvělou chemii a nemůžu se dočkat přeložení dalších dílů!

(SPOILER)
Božanský to je!
Ještě lepší než první díl:-)
Vtipné,romatické a ohnivé počteníčko!
Zbožnuji ty druhy zamračení u Cadea:-D
A ta chaotická zrzka s prořízlou pusou si s ním skvěle notovala:-)))
Syn a děda jsou výborné vedlejší postavy,-)
Tohle čtení si užijte:-*
Miluji kovbojské čtení!
„Důvěru si získáte tak, že jste průhlední, otevření a držíte slovo.“

Ó můj Božé!
Tohle bylo tak skvělý!
Bručoun, kovboj, sexy taťka, ohleduplný a něžný… Ano, to vše je Cade. Jeho syn Luke je naprosto úžasný kluk. A Willa? Tu holku jsem si zamilovala už v prvním díle, ale tady… To byla naprostá bomba.
Dlouho, opravdu dlooouho se mi nestalo, že by mne kniha a ještě ke všemu romantická a tak trošku (hodně) nemravná takhle chytla!
Cade a Willa, to bylo prostě tak přirozený, krásný, místy smutný a především hot. Od první chvíle chemie. A ten konec? Jooo, prostě jooo, to chceš.
Miluju to! Miluju tuhle sérii a druhý díl za mě tedy překonal ten první.

Ideální kniha k odpočinku a vyčištění hlavy od vlastních starostí. Známé schéma - osamělý táta, roztomilé dítko a dívka na hlídání je zpracované bezchybně (bez překvapení, ale zato s humorem). Navíc mě opravdu pobavila bonusová kapitola s dědou Harveyem.

Cade svobodný otec který se sám stará a o svého malého synka Luka. Když však urychleně hledá pro svého syna na celé léto chůvu. Nezbývá mu nic jiného než přijmout Willu. Odolá Wille nebo mezi nimi přeskočí jiskra?
Tak musím říct po přečtení téhle knihy jsem nadšená líbila se mi o hodně více než první díl.
Postavy mi byli velmi sympatické Willa energetická vtipná a bezstarostná dívka na druhou stranu Cade tak ten byl zase nevrlý mrzutý ale bezvadný otec který se sám staral o svého syna. Na první pohled oba velmi rozdílný ale přesto si cestu k sobě našli.
Chemie za mě určitě mezi nimi byla a myslím že jiskra už proběhla při jejich prvním setkáním, a to hlavně s Cadeho strany.
Kniha byla velmi čtivá i když mě v knize nic moc nepřekvapilo a příběh byl docela předvídatelný vůbec mi to nevadilo.

Druhý díl stejně skvělý jako první.
Musím se přiznat, že bych ty konce měla klidně delší. Klidně bych četla dalších třicet stran o tom, jak jsou zatraceně šťastní.
Musím říct, že v téhle knize ani nebyla příliš dlouhá zápletka - takové to místo, kdy jsou hrdinové bez sebe nebo rozhádaní a tak. Což je svým způsobem docela osvěžující.
Doufám, že bude přeložen i třetí díl, protože jsem zvědavá na posledního z bratrů a docela bych si přečetla i příběh Jaspera.
Snad se toho dočkáme. Začíná to být moje oblíbená série. Je to žhavý, romantický... vtipný. Prostě Boží!

Pro mě naprostá královna Westernu!
Stačila jediná kniha a já téhle autorce naprosto propadla! Žádné překvapené, že mě kniha chytla hned na začátku a pustila mě až na samém konci. Je úžasné a dojalo mě, jak dokázala autorka vytvořit to rodinné prostředí... Rodina, přátelé, ti nejbližší lidé, kteří by pro vás udělali cokoliv, jen proto, aby jste konečně byli šťastní... A bonus je ten, že se během čtení cítíte součástí téhle rodiny!
V knize nic nechybělo... rodina, láska, přátelství, bolest, ztráta, rány z minulosti, zlomené srdce, štěstí, naděje, začínající osudová a epická láska, ale ani neskutečný humor, díky kterému jsem se smála od začátku až do konce. Zvrat v knize... to nebylo nějak extrémní. Bylo to tak akorát, aby se hlavní hrdinové zamysleli, co vlastně chtějí, kam chtějí směřovat, a jak se svým životem naložit, protože už to není jenom o nich dvou. A na konci i ta slzička ukápla... spíše vodopády. Konec byl nádherný. Dopadlo to, jak nejlépe mohlo, ale brečela jsem taky, že se s knihou a hlavními hrdiny loučím. Ale doufám, že ne nadlouho... Moc se těším na naše budoucí hlavní hrdiny a jejich příběhy.
Willa... tu si člověk prostě musí zamilovat! Upovídaná, energická, srdečná, soucitná, naprosto bláznivá, ale hlavně loajální. Pro lidi, které miluje by i vraždila. Ale co je na ní jedinečného? Ta její prořízlá pusa! Nic si nenechá líbit a to se mi líbí!
Cade... Nikdy jsem nechápala, co všichni vidí na kovbojích, nikdy jsem si na nich nějak neujížděla, ale po téhle knize... SAKRA! Pane Bože! Prosím, sešlete mi taky jednoho takového Cadea!!! Věčně zamračený, uzavřený, život mu dal hodně zabrat. Hodně si toho zkusil a nechce, aby mu znovu někdo ublížil, tak se úplně uzavře a žije jenom pro jedno... svého syna. Ale pod tím vším drsným povrchem se skrývá srdce ze zlata. Ale taky je hodně osamělý. Chybí mu druhá polovička, intimita, parťák. A pak se objeví Willa. Ale asi vás nikoho nepřekvapí, když vám řeknu, že snad ještě více než do Cadea... jsem se zamilovala do Luka! Ten byl naprosto kouzelný!
Hlavní hrdinové... můj další oblíbený knižní pár! Dva protějšky. Ona je upovídaná, pořád veselá, mladá holka z města a on je skoro nemluvící, uzavřený a věčně zamračený kovboj. Ale i přes to, je to k sobě táhne jako dva magnety. Stačil jediný pohled z očí do očí a bylo mezi nimi neskutečné pouto a chemie. Ale oba jsou tvrdohlavý mezci, kteří chtějí mít vždycky pravdu a navrch, proto jsem si ty jejich slovní přestřelky neskutečně užívala. Z každého jejich hovoru čišel sarkasmus, ironie, provokace, humor nebo výzva. A to všechno doprovázela neskutečná přitažlivost. Každou chvíli jsem si říkala, kdy konečně k něčemu dojde. A pak k tomu došlo a byl to extrémní výbuch! Wow! Bylo to neskutečně žhavé a i já jsem se chichotala a culila... Jde vidět, že i když byl hlavní hrdina několik let v celibátu, tak absolutně nevyšel ze cviku.

MILUJU miluju miluju.
Jako fakt.
Bože to mělo fakt všechno, co by taková kniha měla mít.
Starší pohledný kovboj
sympatická a fanditelná hlavní hrdinka
roztomilost
vtip
spicy až vám peprností tečou nudle
Hele suma sumárum nemůžu hodnotit jinak. A pro holky s daddy issues docela příjemný age gap. Jako mnohem, mnohem lepší než jednička. Strašně mě baví tohle prostředí a Cade se stává momentálně mým number one bookboyfriend.

4,5/5*
Ještě lepší než první díl !
Willa je neřízená střela, která taťkovi Cadeovi rozboří jeho domeček :D. Mělo to neskutečnou šťávu a drive. Roztomilé scény střídaly ty k popukání, plynule přecházely do vážnějšího módu, a společně s hot vsuvkami vytvořily naprosto skvělou variaci.
Moc se mi líbila slow burn linka, kdy si k sobě ti dva hledali cestu a postupně odhalovali své bolístky a nejistoty. Výborným sekundantem jim byl malý Lucas, ale zahanbit se nenechal ani jeho dědeček Harvey, prostě ten chlap je k popukání , ty jeho průpovídky, bože můj.
Pravda nebo úkol?
Btw - ta vířivka!
Už teď se těším až se za rodinkou kovbojů v budoucnu opět podívám.

Řekla bych, že tenhle díl byl o moc lepší než ten první.Byl vtipný a Cade byl k sežrání.Celá tahle série mě baví a těším se na další díly

Musím říct, že druhý díl byl ještě lepší než první :-)
Moc mě to bavilo a vážně doufám, že u nás vyjdou i další díly .
Skvělé pohodové čtení :-)

První díl mě bavil, ale tady musím přihodit ještě něco navíc, protože jsem se bavila ještě o trochu víc.. Přemýšlím, jestli mě kdy zklamala knížka, kde se vyskytoval nějaký roztomilý prcek jako tady Luke? Odpověď zní, že asi ne. Už jen díky němu musím přihodit o * navíc ;-) Budu se těšit na příběhy ostatních, tahle série má pěkně našlápnuto!

Po prvním dílu jsem se s radostí vratila na ranč rodiny Eatnových, která mě opravdu baví. Tady se potkáváme s Cadem, stále zamračeným a svobodným otcem, a Willou, která je naprosto šílená, s prořízlou pusou a je to chůva s kterou je prostě zábava.
Tyhle typy postav, které nejsou dokonalé, ale mají v sobě kouzlo a humor, si prostě zamilujete..Willin chaotický přístup k životu mi přišel nejen vtipný, ale i osvěžující. Jejich chaoticky vztah jiskřil od prvního seznámení až propukl v naprostý požár.
A co mě hodně bavilo byly SMS zprávy. Obvykle mě ruší, když se v knihách objevují, ale v tomto případě byly naprosto perfektní. Není to jen tak obyčejné vkládání zpráv, ale krásně vtipně zapadají do příběhu a dodávají mu ještě víc šarmu.

Bezcitně je moje nová láska. Je to kniha, u které jsem se nasmála a příjemně si u ní odpočinula.
Je to pořádná oddechovka, žádná velká dramata, jen romantika, komedie, kovbojové a spoustu spicy scén.
Willa se stane chůvou malého Luky, jehož táta Cade je docela známý bručoun. Jenže bručounem nezůstane dlouho, protože ta potrhlá, bláznivá a neskutečně nádherná chůva jeho syna, má něco do sebe.
Byl to krásný příběh, a ačkoliv mám ráda v knihách pořádná dramata, teď jsem si užila pohodičku na ranči a bylo to skvělý.
Četlo se mi to krásně, styl psaní byl pohodový a příjemný. Nemám tady co vytknout. Potřebuju nutně přečíst první díl a dočíst zbytek série.
Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci #spoluprace děkuji @knihkupectvi_luxor @knizniklub

Čteno v angličtině. Příběh se mi líbil víc než v prvním díle, ale spicy scény byly fakt moc, až mi to celý dojem zkazilo.

“ Ve slabě osvětlené místnosti mi přijde, že je až moc blízko. Až moc blízko v tichém domě. Připadá mi to jako chvíle, kdy můžete udělat chybu a nikdo se to nedozví. “
To bylo tak krásný a vtipný a roztomilý. Miluju to! Willa a její bláznivá povaha se skvělým smyslem pro humor. Věčně ustaraný, ochranářský a zamračený Cade a jeho skvělý syn. Tenhle díl mě proste chytil a doslova vystřelil vzhůru.

Tato kniha měla velmi dobré hodnocení, a tak jsem si ji přečetl. Také jsem si ji chtěl porovnat kvůli chůvě - jednak s Polapenou a jednak s Panem Mastersem.
Kniha se velmi dobře četla, ale přesto se mi zdálo, že Willa se zamilovala do Cadea strašně rychle. (Každá z chův ze všech tří knih měla na starost jinak staré děti, takže srovnávat to je těžké.) Ale přečetl jsem si další knihu na podobné téma a nebylo to rozhodně špatné. Přesto jsem se rozhodl, že ostatní díly kovbojské série číst nebudu.
První díl série Chestnut Springs si mě úplně stoprocentně nezískal, ale všichni mi říkali, ať zkusím druhý díl, že je mnohem lepší. A víte co? Pod tohle se můžu podepsat, protože naprosto souhlasím.
Hlavním hrdinou příběhu je Cade Eaton, svobodný otec malého chlapečka, který je chladný, drsný a nikdy se neusmívá. Říká se o něm, že má srdce z ledu a na žádnou romantiku ani zábavu ho moc neužije. Tedy alespoň do chvíle, než mu do života vstoupí Willa, mladá energická žena, kterou najme jako chůvu pro svého syna. Mezi touto dvojicí to od začátku pořádně jiskří, jenže Cade si další vztah a zklamání nemůže dovolit. Pro Willu je to navíc jen práce na jedno léto. Brzy je ale jisté, že pro Cadea i Lukea bude velice těžké nechat Willu na konci prázdnin odejít.
Nevím, jak je to možné, ale v tomto příběhu se Elsie Silver povedlo zakomponovat vše, co mám na knihách ráda. Cade je totiž bručoun všech bručounů, který neplýtvá slovy ani úsměvy. Výjimku tvoří jeho syn Luke, se kterým má Cade krásný vztah. Willa je zase taková ta živelná pohroma, která do jejich životů přinese radost a taky chaos, ale přesně to oba potřebují! Romantická linka se vyvíjí pozvolna, ale když dojde na věc… no řekněme, že jsem ani nečekala, že to bude tak žhavé počteníčko!
Příběh se četl skvěle, autorka má opravdu příjemný styl psaní, takže se mi stránky jen míhaly pod rukama. Postavy byly sympatické a já jim opravdu fandila. Když k tomu přidám prostředí maloměsta, život na ranči a celou Eatonovic rodinku, tak opravdu musím říct, že jsem si knihu užila od začátku do konce. Pokud tedy máte rádi bručouny, věkový rozdíl mezi hlavními hrdiny, svobodného taťku, který je pekelně sexy, a chůvu, která mu obrátí život vzhůru nohama, tak tento příběh vás určitě nezklame. Za mě skvělá a žhavá romantická jednohubka, ke které se v budoucnu ráda vrátím.
Hodnotím 4,5 z 5*