Komentáře knihy Bezchybně
Miluju knihu, tak jsem si koupila i audio a bohužel to je strašné na poslech :(
Pán to čte jak nějakou komedii nebo nevím ,děsně to přehání a leze mi hodně na nervy, paní je o něco lepší, ale ani tady to není žádná hitparáda.
takže z audioknihy velké zklamání za mě
Kniha Bezchybně od Elsie Silverové je romantický příběh z prostředí rodea, kde se střetává tvrdohlavý jezdec s komplikovanou minulostí a mladá žena, která se snaží najít své místo i sama sebe. Jejich cesty se postupně protnou a z nucené blízkosti začne vznikat něco víc, než by oba čekali.
Za mě byla tahle kniha bohužel trochu zklamáním. Dočetla jsem ji, ale postavy na mě působily dost prvoplánově a chyběla jim větší hloubka nebo uvěřitelné motivace chování. Zápletka byla spíš slabší a u hlavní hrdinky mi pokus o hlubší charakter v návaznosti na další postavy přišel místy přitažený za vlasy. Charakter Rhetta mi navíc přišel až příliš tlačený na sílu, což mi úplně nesedlo. Na druhou stranu se kniha četla poměrně dobře. Je ale dost dobře možné, že už zkrátka nejsem cílová skupina, pro kterou je příběh primárně určený.
Moje první kovbojská romantika a jo, fungovalo to. Líbilo se mi prostředí rodea a dynamika hlavních postav. "Zápletka" s mlékem byla hodně dobrá :D Nebyla jsem z knihy úplně paf, ale poslech jsem si užila. U knihy jsem měla jediný malý osobní problém, protože mi dlouhé vlasy u mužů přijdou antisexy, ale to je o vkusu každé čtenářky :D
Tady asi půjdu proti proudu. Omlouvám se za případný SPOILER.
Hodně pomalý rozjezd, postavy kolem sebe krouží a krouží a, nevím, ale čekat půlku knížky než si dají pusu? A následující žhavé scény - jako byla jsem ráda, že jim to klape, ale četla jsem asi už lepší erotické scény, a to mi ani nevadilo to jejich povídání.
To vážně nikomu Rhett nepřišel ani trochu toxický? Totální manchild! Nevím, nedokázala jsem si ho oblíbit, nelíbilo se mi, jak Summer naháněl a tlačil na ni přes zprávy plné sebelítosti. A vůbec - to mistrovství jako myslel vážně? U mě kniha lehce klesla už když jiný jezdec sedl na býka po těžkém otřesu mozku - to bych chtěla vidět.
Nevím, moc mě nezaujala ani Rhettova rodina, jak tu spousta čtenářů píše...a co se týče Summer a Kipa - proboha, ty SMS zprávy byly fakt fakt FAKT divný, pardon.
Jediné, co se mi fakt líbilo, bylo to špičkování mezi Rhettem a Summer.
Celkově za mě průměr.
Za mě skvělá knížka o kovboji. Kdo by z toho nebyl mimo? Já si oba hrdiny moc zamilovala a byla to jízda!
Kovbojská romance, která mě moc bavila. Mám ráda prostředí rančů a kolem zvířat a tak. Postavy Rhetta a jeho rodiny jsem si hned oblíbila. Summer byla skvělá, sebevědomá ženská, která se ničeho nezalekla, silná hrdinka, která měla lecos za sebou a neustále se musela starat o druhé. Jasně, všichni víme, jak se příběh bude vyvíjet. Ale to k těmto knihám prostě patří. Čtení jsem si užila. Těším se na druhý díl.
Tak tohle pro mě bylo velkým překvapením. Oba díly série, co u nás v ČR zatím vyšly mají velmi dobrá hodnocení, ale to není žádná záruka. Po přečtení můžu říct, že tohle bylo naprosto skvělé. Příběh Rhetta nespoutaného jezdce ródea s pověstí sukničkáře a neřízené střely a Summer dcery jeho PR manažera, která ho dostala na starost, aby do mistrovství zajistila, že zase něco neprovede. Jde o velice dobře napsané od nenávisti k lásce s pomalým slow burn, které vás sežehne. Kniha je napsaná velmi čtivě, lehce a opravdu vtipně. Mě se moc líbili SMS, co si postavy vyměňovali na začátku snad každé kapitoly. Přestřelky byly vtipné, trefné a bavily. Chemie mezi Summer a Rhettem byla žhavá, spicy scény velice popisné a napsané, tak že se člověk červenal až za ušima. Já si tuhle kovbojskou jízdu užila na maximum a hrozně moc doufám, že vyjde celá série v češtině a nakladatelství IkarCZ to nebude trvat příliš dlouho, protože tohle je skvělá maloměstská romantika bez toxických vztahů a přitom tak žhavá, že se mnohé Dark Romansy knihy můžou jít zahrabat.
Netušila jsem, že potřebuju ve svém životě kovbojskou romanci, dokud se tak nestalo. Bylo to super uvedení do této série s uvěřitelnými postavami a skvělou dynamikou, která vás přiměje otáčet stránku po stránce.
Těším se na další příběh z tohoto prostředí
Poctivá oddechovka z prostředí byciho rodea, pro mě trochu srdcovka, proto jsem po knize sáhla. Čte se to fajn, postavy hezky propracované, uvěřitelné... Trochou jsem postrádala víc Rhettovych eskapad, když ho měla Summer hlídat? Příběh se postupně trochu začal vléct a chyběla tomu trocha akce jiskra. Dojem nezachránily ani nebezpečné býčí zápasy nebo pár prisprostlych replik.
Lehčí čtení v předvánočním shonu. Sáhla jsem po knize celkem náhodou a moc nevěděla co od autorky čekat. Četlo se to však moc hezky. Příběh je realistický, milý, má i celkem spád. Postavy mají i překvapivě vystižený charakter. Mezi hlavními hrdiny je citelná chemie opepřená chytrým humorem.
Rhett Eaton je dvojnásobný šampión, dokud neudělá zásadní přešlap, jeho agent se mu snaží zachránit kariéru a tak pověří svoji dceru Summer aby na něj dávala po zbytek sezóny pozor. Rhett ale o žádnou chůvu nestojí, a už vůbec ne o někoho tak přitažlivého jako je Summer protože moc dobře ví že mu akorát zavaří hlavu. Summer se snaží jejich vzájemné přitažlivosti zabránit, protože si stojí za tím že některé hranice by se neměli překračovat. Rhettova pověst totiž další přešlap nevydrží a její srdce také ne.
Jedním slovem wow, od knihy jsem měla velké očekávání. Hned na začátku jsem si Summer zamilovala, u Rhetta mi to trvalo trochu dýl, ale taky na něj přišla řada. Všem knihu moc moc doporučuji
Nemala som veľké očakávania. Po knihe som siahla ako po extrémnej oddychovke na preklenutie obdobia po čítaní náročnejšej knihy. Svoju úlohu splnila nad očakávania. Je to vskutku ľahké čítanie bez hlbšej myšlienky, milá love story s jemne zábavným podtextom. Bonusová kapitola to na záver zaklincovala, veľmi pobavila. Časom určite siahnem po ďalších dieloch.
Tohle pro mě bylo jako dělaný - tak trochu enemies to lovers, štiplavý humor, spicy scény, které perfektně pasují do příběhu, neobvyklé prostředí rodea a kovbojů. Jo, tohle můžu.
Íháááá.. :D No nic teď vážně. :-)
Tohle mě dost nečekaně vážně chytlo. Skvělé prostředí s kovboji, miluju Rhettovu rodinu včetně Jaspera. Moc se mi líbilo špičkování mezi Rhettem a Summer, chemie mezi nimi byla taky skvělá. Stejně tak mezi sourozenci. Extrémně se těším na další díly.
Prostředí rodea pro mě bylo neobvyklé, nějaké ty knihy s kovboji jsem už kdysi dávno četla (byť to byly nejspíš "jen" harlekýnky), ale i tak si nevzpomínám, že by tam bylo rodeo.
Na konci to trošku ztratilo dech, protože prostě samozřejmě nezbytné dramíčko být muselo, ale i tak jsem se královsky bavila. Nemůžu se dočkat dílu s Winter a Cadem, protože jejich povahy jsou tak extrémně odlišné, že to jistě bude obrovská zábava.
Jen mě trochu mrzí, že Beau (doufám, že jsem to nenapsala blbě) má svůj příběh až jako poslední, to čekání bude nekonečné.
Říkala jsem si, že kovbojové nejsou nic pro mě a rodeo už vůbec ne, ale pak jsem otevřela Bezchybně. Humor, romantika, spicy momenty a parta bráchů Eatonových, kvůli které by člověk klidně začal nosit klobouk.
Rhett a Summer? Jiskření mezi nimi by rozsvítilo celý ranč!
Než se dali dohromady (a to není u tohoto typu knihy spoiler! :D), tak to bylo zábavné a vtipné, i když zápletka je poněkud bizarní. Jak se na scénu dostalo slovo k…čka, začalo se mi navalovat. Četla jsem dál jen proto, že jsem čekala, která z klišé verzí vyústění bude následovat. Ale nakonec mě to začalo docela znovu bavit. Ale masterpiece to tedy není. PS: Rodeo nikdy, nikdy nepochopím a považuju ho dál za týrání zvířat.
Elsie Silver se mi na seznamu "plánuji přečíst" držela poměrně dlouhou dobu. Tedy až do dneška, kdy jsem příběh ani ne za pár dnů zhltla jedním dechem. MILUJI TO!! Autorka vykreslila milý, poutavý, uvěřitelný a hlavně řádně žhavý příběh, který ke konci nenechá jedno oko suché. Je to příjemná změna prostředí vzhledem k tomu, že se v polední době většina románů odehrává v prostředí arény (hokejisti). Hřejivé prostředí ranče si nejde nezamilovat a jedná se rovněž o skvělé počtení pro chladné podzimní dny. Za mě bez debat bambiloooooooon hvězdiček!!
Máte rádi knihy o sportovcích, ale už vás unavují ti věční hokejisti? Pak sáhněte po jezdci rodeo.
První díl z volné (nevím, tetralogie?) o tom týpkovi, který je starý/rozbitý, ale stále miluje ježdění na rozzuřeném bejkovi, a týpce která nemá moc charakteristických vlastností - kromě sexy zadku a ledových nohou.
Ale tož, Janičko, nebuď tak přísná. Kniha je to přece pěkná...a ano, nebudu v tom hledat zbytečné nesmysly, protože opět ano, děj byl romanticky průměrně klišoidní, postavy taky, zápletky asi taky, drama v poslední třetině sice poměrně vynucené, ale pochopitelné a vedlejší postavy ušly taky. Vlastně tam není nic, co bych musela vyloženě zkritizovat...je to prostě obyčejná romantická oddechovka, která je v některých pasažích sladší než cukrová vata a vtipnější než tři roky stará žvýkačka.
Znova bych si knihu asi nepřečetla a nevím, jestli dám šanci dvojce (byť jsem na ni slyšela jen samou chválu).
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

84 %
79 %
Bezchybně
Oddechová romantika z prostředí býčího rodea. Poslechnuto jako audio a trochu mi teda trvalo zvyknout si na mužského narátora. Pak mě ale ten humor docela i začal bavit.