Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas

Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164058/chci-zmenit-svuj-zivot-ale-nemam-na-to-cas-164058.jpg 4 27 6

Chtěli byste mít více času na vyplnění svých snů a přání? Věnujete většinu času povinnostem a zůstává vám ho málo na odpočinek, sebezdokonalování nebo rodinu? Snažíte se až k hranici vyčerpání vlastních sil plnit potřeby všech kolem sebe? Chtěli byste, aby vám někdo pomohl s domácností a abyste měli více času užívat si života? Potřebujete více času a peněz, abyste mohli přesedlat na uspokojivější práci a životní styl? Pokud ano, je tato kniha určena i vám. Najdete v ní odvahu i návod, jak si vytvořit radostný, smysluplný a úspěšný život. Pokud máte představu, jak by se váš život zlepšil, kdybyste měli více času, jste na správné cestě toto přání uskutečnit. Dokážete to! Volný čas nehledáme, volný čas si vytváříme. Pokud jde totiž o čas, pak ať už věříte čemukoli, že ho máte hodně, nebo že ho naopak nemáte dost, vždycky máte pravdu!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Synergie
Originální název:

I´d Change My Life If I Had More Time , 2011


více info...

Přidat komentář

mataaskorice
28.02.2023 3 z 5

Překvapivě poměrně dobrá motivační knížka. I když... Úplně jsem dosud nedospěla k pochopení záležitostí ezoteriky nebo vesmíru, takže toto si přečtu a podrobím svému kritickému názoru. Taky mi na podobných publikacích vadí jakási americká kýčovitost. Chybí mi pak u nespočtu tvrzení o výzkumech a studiích konkrétní odkaz na konkrétní výzkum. Takto to zkrátka vypadá jako tuctová motivační knížka o dosažení amerického snu. Hlavní přínos knihy ale vidím v povzbuzení čtenáře, který se změnou své životní situace váhá. Díky milionu hlášek typu: "všechno dokážete, vše je jen o vašem přesvědčení, cokoli je možné... " může být čtenář nakopnut a odhodlán na svých snech zapracovat. Když člověk nad otázkou zauvažuje z nadhledu, je pro člověka v bohaté západní společnosti možné opravdu takřka cokoli. Brzdí nás naše obavy a nerozhodnost. Co se nám ale vlastně může tak strašného stát? Takže ano. Kniha nelže. Jen se tváří jako něco objeveného a mimořádného. Bohužel si nedovedu představit, že podobné teze o tom, že všichni jsme děti Boží, že všichni můžeme dokázat cokoli, pokud opravdu chceme, platí třeba pro somálskou matku, která vší svou myslí prosí za kapku vody a trochu jídla pro své děti. Jsem si jistá, že o tom, co chce, má taková žena mnohem jasnější predstavu než my, "zápaďáci", možná nevědomky trousí pozitivní afirmace den co den, a přesto je šance, že se její sen splní značně omezená. Takže jo - návod pro běžného člena bohaté společnosti jak se k něčemu rozhoupat ok, ale rozhodně bych jej nebrala jako všeobecně platný návod pro kohokoli kdekoli na světě, jak o své knize autorka prohlašuje.

viladora
23.11.2016 5 z 5

Tuto knihu mi věnovala kolegyně, když viděla jak bych chtěla víc a nějak se nemohu odpíchnout. Knihu jsem měla nakonec uloženou 2 roky v knihovně. Poté, co jsem se rozešla s manželem jsem po této knize sáhla. Boží. V pravý čas. Neuvěřitelně mě to posunulo a získala jsem sílu a víru v lepší zítřky. Všechno má svůj čas......i četba této knihy si našla svůj pravý čas. Děkuji bývalé kolegyni za dárek a i já budu tuto knihu věnovat dál.


tevanko
26.11.2015 4 z 5

Kniha je jistě motivující, sice v ní není nic převratného, co byste již jinde neslyšeli či nečetli. Pro mě je to jedna z nejlepších motivačních knížek zabývající se rozvojem osobnosti a vřele ji doporučuju. Je velmi čtivě napsaná a obsahuje různé příběhy ze života.

elyonka9643
06.06.2015 5 z 5

Milá knížka jako všechny od Doreen. Můžete tomu věřit nebo nemusíte. Každopádně je to děsně motivující.

Leo99
04.06.2015

Skvělá kniha,doporučuji !!!

Dixinka
13.03.2014

Kniha, kterou jsem četla ve správný čas. Potřebovala jsem postrčit a to se povedlo

Štítky knihy

esoterismus, ezoterika

Kniha Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas je v

Právě čtených3x
Přečtených40x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce45x
Chystám se číst32x
Chci si koupit7x