Charles a Camilla

Charles a Camilla https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38028/bmid_charles-a-camilla-Dyc-38028.jpg 4 10 3

Vztah prince Charlese a Camilly Parker-Bowlesové je jedním z největších milostných příběhů naší doby. Jev něm tolik vášně, neštěstí, zrady a touhy jako v úchvatném románu. Cesta lásky tohoto páru nebyla nikdy bez překážek. Zprvu krásně romantická, potom léta tajná, mnohdy zatracovaná láska trvala více než tři desetiletí, a teprve nedávný sňatek dlouholetých milenců změnil situaci a Camilla oficiálně zaujala místo po boku následníka britského trůnu. Uznávaná spisovatelka a novinářka Caroline Grahamová, jež se specializuje na životní osudy příslušníků královské rodiny, vyzpovídala mnoho lidí blízkých novému manželskému páru. Podařilo se jí odhalit pravdu skrytou v pozadí velkého příběhu o nevěře, lásce a vině.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Knižní klub , Brána
Originální název:

Camilla and Charles , 2005


více info...

Přidat komentář

4444913
02.04.2019 5 z 5

Drobounké faktické chyby ale celkově skvělá kniha.Pro mě překvapivě,biografie od autorky historických detektivek a ještě velmi objektivní.

LadyCotton
03.06.2017 4 z 5

Velice pěkná kniha, podrobná. Nedejte na bulvár, zahoďte předsudky vůči vévodkyni z Cornwallu a začtěte se do poutavé knihy.
Možná se může někomu zdát, že kniha se snaží až přehnaně podávat vévodkyni v tom nejlepším světle a Dianu naopak v tom nejhorším, ale jelikož jsem o královské rodině přečetla spousty knih, tak musím říct, že se v této knize nikterak moc nepřehání :) a text je věrohodný.


CharlieLN
12.08.2014 5 z 5

Zajímavá kniha, dobře se čte. Člověk to tu vidí z jiného pohledu než co se doví z bulváru a pak si utvoří jiný obrázek.