Chaos v míru

Chaos v míru https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485151/bmid_chaos-v-miru-Lpo-485151.jpeg 4 344 69

Půlnoční běsnění série

1. díl >

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho? Dove netuší, že její únos a účinkování v nevšedním a nebezpečném atraktivním představení zapadá do dávno promyšleného plánu a že vždy patřila k nim, k Bratrstvu z Kizniče. Kingston, Killian, Keaton a Kyrin, čtyři bratři z Kizniče, nemají zrovna radost z toho, že se Dove stane součástí jejich show a že s nimi má bydlet v karavanu. Nebo to tak není? Jsou mistry lží, triků i kaskadérských kousků, muži s krví na rukou i hříchem v očích, a Dove neví, komu může věřit.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Fantasy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

In Peace Lies Havoc , 2019


více info...

Přidat komentář

HankaJosefiova
09.04.2024 5 z 5

Když jsem knihu začala číst chvíli mi trvalo než jsem všechno pochopila, ale potom jsem nemohla přestat. Bratrstvo mě asi taky uhranulo. Je to všechno trochu přitažený za vlasy, ale i tak musím říct, že to je skvělá kniha. Trochu složitější dějový linky jsou k zamyšlení a to mě bavilo a moc. Ale ten piercing

VeBruLove
03.04.2024 4 z 5

Moje první knížka od této autorky. Všude velmi doporučována a já ji měla na čekací listině docela dlouho. Musím říct, že to bylo originální. Mám docela Dark romance načteno a musím říct, že mě kniha i tak dokázala překvapit.
Styl psaní autorky je svěží, kniha odsýpá, nejsou nikde hluchá místa. Opravdu se to pěkně četlo. Prostředí knihy byla za mě obrovská trefa do černého, protože po všech těch sídlech bohatých děsně dark mafianech a jiných potížistech, je cirkus Půlnoční běsnění hrozně svěží. Postavy si za po chvilce třídění, kdo je kdo, oblíbíte celkem snadno. Za mě to vyhrál Killian to je jasný. Dove byla trošku blbounká a dávala teda všechno zadarmo, ale pak si ji chtě nechtě oblíbíte taky. Bavilo mě, že to nebyla klasická Dark romance, kdy z nepřátel jsou milenci asi tak po dvou kapitolách, tady jim to věříte poměrně dlouho. Hodnotím pozitivně, až na pár fantasmagorii a nelogičností, jinak by to bylo za všechny hvězdičky. Jdu do dalšího dílu a doporučuji všem, kdo se nebojí tohoto druhu četby


Martinak478
09.03.2024 5 z 5

MAU256.... Rozumím Vám. Celá ta série mě pohltila vice jak Elitní klub králů. Až tak že jsem si ji začala číst znovu a to v originale. Knihy od Amo bohužel nakladatelství Baronet zrušilo, takže v českém jazycw je to od ni posledni serie.

MAU256
05.03.2024 4 z 5

King se odtáhne a zadívá se mi do očí. "Nepřipustím, abys byla v závěrečný show. V žádným případě. Probereme to s Delilou."

No, tak tohle bylo něco. Nic není tak, jak se na první pohled zdá a pokud se začtete, dáte mi za pravdu. Určitě tato kniha nebude pro každého, ale mě doslova pohltila. První díl série a musím říci, že jsem strašně zvědavá, jak bude autorka pokračovat, takže se určitě vrhám do dalšího dílu.

petraLI
21.01.2024 3 z 5

Dočteno a musím říct, že je to hodně zvláštní kniha. Autorka má neuvěřitelně bujnou fantazii, když dokáže vymyslet takový guláš. Postavy jsou vyšinuté ale zároveň hrozně sympatické. Tedy až na Per... té bych občas lupla něco na uklidnění. Příběh je šíleně zamotaný, na můj vkus až příliš a některé situace jsou nesmyslně vyhrocené. Jako celek to ale tvoří zajímavou a čtivou knihu. Jdeme dál a uvidíme co nám přinese pokračování.

Martinak478
16.01.2024 5 z 5

Co k tomu říct....je to prostě další skvělá serie knih od Amo. Chaos v míru jsem doslova shltla během jednoho dne a už se nemůžu dočkat až si dneska rozečtu další díl. Je až neuvěřitelné jak mě její příběhy dokáží doslova pohltit. Jsem rada, ze jsem počkala až vyjde cela serie, asi bych se zbláznila Tohle jsou podle mě knihy které stojí za zfilmování. Za mě TOP stejně jako Klub elitních králů.

vercatko20
04.01.2024 5 z 5

Já tu Amo prostě miluju :D
Ona vlastně pořád jede na stejném vzorci - hloupá hlavní hrdinka s absencí jakékoliv sebeúcty a parta nechutně bohatých a nechutně zvrácených týpků, ze kterých hlavní hrdinka teče jak niagára už jen, když se na ni podívají. Hlavně ten jeden a většinou ten hlavní z celé party.
Co na tom, že jí neustále vyhrožují smrtí, zabitím, vykucháním a já nevím čím ještě. To přece vůbec nevadí, stejně se jich bude držet jak klíště a pomalu je uctívat :D

Dove/Persy mi hrozně moc připomínala Madison z EKK a King zase Bishopa. Kdo jste od Amo sérii EKK nečetl, doporučuju! :D

Je to prostě tak strašně divný a stupidní, ale já to miluju. A nějakým svým zvráceným já se k jejím knihám hrozně ráda vracím a nevím, co si počnu se životem, až je někdy přestane vydávat :(

Majuš333
28.12.2023 5 z 5

'Oční kontakt je jazyk, kterým nikdo nemluví, ale chemie ho zvládá plynně. Je to jazyk osudu. Je jako dvě duše, které chytnou plamenem, aniž by prohodily jediné slovo.'


Stálo ma to obrovské množstvo premáhania sa, aby som počkala, až kým bude 'Půlnoční běsnění' kompletne preložené a nastane tento dovolenkový čas, aby som si túto sériu mohla vychutnať plnými dúškami! Dej nemá zmysel komentovať, je to predsa moja milovaná Amo a jej pošahaná myseľ :)


'Všechny hříšný věci chutnají jako med.'

'Co se stane, když se ďáblové setkají s anděly? Co nastane, když se nevinnost střetne s prohnilostí?'

AnDyB
28.11.2023 4 z 5

Celkově hodnotím knihu pozitivně protože téma dark romance mě hodně baví a autorce to opravdu jde. Co bych trošku vytkla je jak jsou všichni přenádherní uplně až přesladce a jména ! :D Docela dělalo problém si na začátku spojit který z bratrů je který, protože jména jsou všechna od K a dost podobná, ale postupně se to dá. Určitě je to velmi čtivé a sexy a jdu pro 2. díl :)

Toledo
10.11.2023 2 z 5

Fúha, podle hodnocení jsem čekala nejakou velkou pecku, ale ja byla nakonec zklamaná.
Absolutně mě nebavily hlavní postavy, bylo to dost postavené na hlavu, a spousta věci nedavala smysl. Určitě se nebudu pouštět do dalších dílu.

miloslava3256
01.10.2023 5 z 5

druhá serie od autorky a už teď vím, že pak budu mít problém až dočtu poslední sérii :D fakt nasadila skvělou laťku. Opravdu velké množství drama, tajemství, intrik, mafie, smrti, sexu ... fakt se toho nebojí. Skvělá mafiánská serie. Hodnocení píšu až po celé sérii, takže k této knize se mi píše hůř, ale všechny mají opravdu nečekané zvraty, každou postavu jsem si zamilovala a hltala každou stranu/kapitolu.

Kniha vás seznámí opravdu s jiným cirkusem, možná až úchylným - ale to se mi líbí. Jakmile se začtete, jste jejich ;)

KajinaH722
04.08.2023 5 z 5

Moje první knížka od autorky Amo Jones a jsem mile překvapená. Budu chtít přečíst ostatní její knížky. Baví mě jakým stylem píše, kde je drama, erotika, temná stránka a romantika. Pokud máte radši temnější romantiku, tak neváhejte. Nic přeslazeného taky nenajdete :D


Jsem zvědavá na ostatní příběhy z bratrstva, které mám koupené.

lenka7679
31.07.2023 5 z 5

Skvělé překvapení. Knížka je úžasná a zvrat na konci je pekelný, stejně jako bratři. Moje první od této autorky a vzhledem k tomu, že právě čtu třetí díl série, určitě ne poslední. Každopádně mě nalákala mě k přečtení všech jejích knížek. Jen jako blíženec vím, že je musím přečíst rychle, dokud mám své temné období. Dark romance je speciální druh knih a není určen každému, každý proto musí zvážit, zda mu sedne.
Dove je unesena, tedy hlavně Kingem. Je to zlej kluk a ona zlý kluky může. Ostatně ani ostatní bratři nejsou úplně k zahození. Tanec jí vždy držel při životě a nejinak tomu bude i teď. Možná se ze všech těch problémů vytančí, nebo jí možná taky zabijou. Co je pravda a co iluze?
A musím připsat body za obálku a skvostně napsanou anotaci, protože ta mě nalákala na první doboru a nelituji. Kniha se čte lehce, od začátku vtáhne čtenáře do děje a až do konce drží v napětí. Zvrat a rozuzlení jsou napsány famózně a až v úplném závěru, takže napětí nepoleví až do samého konce. A jako bonbonek, je to teprve začátek a bude se ostřit. Prostředí cirkusu je taktéž geniální a neotřelé. Vřele doporučuji.

katasokolov
14.06.2023 4 z 5

4,25/5*

Styl Amo Jones jsem si oblíbila. Tyhle Dark Romance jsou dost osvěžující po všech těch přeslazených románech.

Je to neotřelé a moc se mi líbilo prostředí Půlnočního běsnění - cirkusy mi vždycky přišly nějakým zvláštním, úchylným způsobem sexy. Skoro bych řekla, že mi to přišlo lepší než Elite Kings Club. Ovšem trochu se obavám dalších dílů, aby to nedopadlo jako u její předchozí série, kdy jsem první díly hodnotila velmi kladně a ty poslední, bohužel, podprůměrně.

Přesto se ale na další kousky z téhle řady chystám. Všichni z bratrstva byli interesantně napsané postavy, byť jakoby trochu kopírovali krále.
- Kingston/Bishop
- Killian/Nate
- Kyrin/Brantley
- Keaton/ Jase

Knihy Amo Jones jsou nesmírně čtivé a člověk u nich vydrží sedět do noci, a to přesto, že děj je mnohdy vyšponovaný a přiřazený za vlasy.

jsemknihomolka
25.05.2023 2 z 5

No tak tedka jsem hodně zmatená , tady u té knihy je náročné najít nějakou špatnou recenzi , ale todle byla fakt bída. Kniha má zajímavý nápad je to zase něco jiného něž co většinou vídám v takovém žánru ovšem to jak je to napsané ? Holku ukradnou a pak sotva vidí obličej nějakého 'muže' hnedka musí popsat každý kousíček jeho obličeje , jak má krásné esmeraldové oči , bla bla... jako kdyby už ani to trauma neměla :D Taky myšlenka 4 jmen na K je docela nic moc , ještě když to jsou všichni hlavní postavy. Místa jsou zvláštně popsaná , tak až si je ani představit nejde. Přišlo mi to jako špatně napsaný wattpad příběh , za mě ne.

Jenny46
16.05.2023 5 z 5

Co udělá s vaší myslí Amo Jones!!!

Opět jsem padla do bláznivého světa, nechápu, ale kniha mě pohltila její temnota, tajemství a samozřejmě romantika...
Půlnoční svět - Dove a Kingston, který je ochranitelský až nebezpečný, celý příběh zvláštní, šílený byla to divoká jízda.
Autorka píše autentické a šokující příběhy, na které se těším ...

Dizzy3
15.05.2023 5 z 5

Moje první Amo a jsem zamilovaná! Geniální, tajemné a sexy! Hned bych se na Půlnoční běsnění zašla mrknout ;-)

Jája92
16.04.2023 5 z 5

O autorce jsem věděla, ale tato kniha je první, kterou jsem od ní přečetla. A jedním slovem wow.
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Bylo to jiné. Zvláštní. Vzrušující. Tajemné. A ano i chaotické.
Přiznávám, že za začátku mi dělalo trochu problém rozpoznat od sebe Bratry z Kizniče. Jejich jména začínají na K a to bylo pro mě občas matoucí. Ale s postupným čtením se to vykrystalizovalo :-)
Čtenář postupně skládá dílky složité skládačky a ve chvíli, když už si myslí, že ději porozumí, přijde náhlý zvrat.
Líbilo se mi, jak autorka zakomponovala do děje nejrůznější písně a na konci knihy je jejich seznam.
Samozřejmě daly by se najít na této knize jisté nesrovnalosti, ale rozhodně mi to nezabránilo v požitku čtení. Rozhodně jsem si "svět" Půlnoční běsnění okamžitě zamilovala.

alzbeta2843
17.03.2023 5 z 5

CHAOS! Tak to perfektne vystihuje túto knihu :D

Chaos v mojej hlave, kedy som si neustále kladla otázky: prečo? čo? ako?

Ja som sa k tejto knihe dostala úplne záhadne. Videla som, že je zaradená medzi fantasy a to nie je vôbec môj štýl, ale nejako ma to k tej knihe lákalo a tak som si ju kúpila a mala ju dlhšie na zozname. Ešte treba dodať, že je to moja prvá kniha od autorky a tak som sa i trochu bála a preto som po nej siahla s malou dušičkou. Spočiatku som bola strašne zmätaná, teda čo budem hovoriť, bola som pekne zmätená asi celú knihu :D Napriek tomu, ako na mňa kniha chaoticky pôsobila som jej úplne prepadla a chcela som dostať odpovede na moje otázky. Tie nakoniec prišli až vtedy nastal ten pokoj.

Nevíme, čo viac k tomu dodať, aby som neprezradila viac a neukradla vás o ten pocit pri čítaní. Určite to nie je kniha pre každého. Kniha obsahuje i prvky dark romance, takže sú tam i nepríjemne scény. Najviac na knihe ma bavila tá hudba. Ako to milujem, spojenie hudby a knihy :)

Zuzana215
13.03.2023 4 z 5

Knížka mi byla doporučená se slovy ,,tohle jsme ještě nikdy nečetly!"
Ze začátku jsem byla zmatená a to hodně, ale pak se to konečně vše začalo vyjasňovat.. Byl to mazec..šestice pekelných ďáblů a sedmička nebeských andělů..ani snad nemůžu vyslovit, co vše se mi zdálo při čtení tohoto příběhu.
Mé první setkání s autorkou a doufám, že ne poslední :)