Cestikon

Cestikon https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258114/bmid_cestikon-258114.jpg 4 12 2

Autor, zkušený cestovatel, vám předá své know-how, díky kterému objevíte novou dimenzi cestování, a svět se před vámi otevře dokořán. Kniha je určena jak pro ty, kdo chtějí zkusit něco jiného než zájezd s cestovkou, tak i zkušenějším světoběžníkům - neboť sedm základních pravidel je doplněno o spoustu dalších tipů a triků, díky kterým minimalizujete své náklady a maximalizujete zážitek. - Minimalismus - Letenky - Doprava po zemi - Eliminace problémů a zvýšení zážitku - Strava - Ubytování - Zaměstnání, peníze a jazyk... celý text

Přidat komentář

Jack Bauer
27.04.2018 3 z 5

Zábavně napsaná kniha o levném cestování, mnohem lepší než travel bible, ale opět mě v ničem nepomohla. Jako vášnivý cestovatel jsem na vše přišel sám, že např. je lepší cestovat na vlastní pěst než s ck, že je zbytečné tahat sebou všelijaké zbytečnosti, velké kufry apod. Jen bych přidal osmou radu: je důležité s kým cestujete.
Takový pražák nebo vidlák vám dovede zkazit celou dovolenou, to už je lepší volba jet sám(a). Pokud budete hodně cestovat, na vše si časem přijdete sami a nemusíte číst podobné knihy. Tím nechci neznalé od knihy odrazovat, sám jsem si z ní něco užitečného nakonec vybral. Autorovi velmi fandím, ale mě by samotného cestování asi nebavilo, rád s někým sdílím společné zážitky a je potřeba mít někoho v případě problémů, nemoci apod. po ruce.

Aneth.com
02.01.2016 5 z 5

Báječná inspirativní kniha, která ve vás vyvolá touhu hned se sbalit a někam vyjet! :) Kniha je prokládána fotkami a historkami z cest autora, takže je o to zábavnější.


Autorovy knížky

2015  82%Cestikon

Kniha Cestikon je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x