Cesta vzhůru

Cesta vzhůru https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152718/cesta-vzhuru-152718.jpg 4 6 1

Desídky profilů předních amerických podnikatelů, kteří se s námi chtějí podělit o svá pravidla, která je dovedla k úspěchům v oblasti podnikání.

Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Mastering your way to the top


více info...

Přidat komentář

Adapa
24.03.2024 4 z 5

Jedna ze starších motivačních knížek, kterou napsal mistr prodeje aut. Joe Girard se dokázal z chudoby dostat prodejem aut k bohatství a to ve věku bez internetu a mobilních telefonů.

V této knize popisuje svou cestu na vrchol: určit si velké cíle, představit si svůj úspěch, tvrdě na snu pracovat, vytrvat a dodržovat své zásady. K tomu přidává profily desítek amerických podnikatelů, kteří většinou začali podnikat ještě před druhou světovou válkou. Na jejich profilech ukazuje stále dokola jak někdo z chudoby dokázal svou strategií být multimilionářem.

Girard také popisuje, že není důležité se na vrchol jen dostat, ale také se tam udržet. A zmiňuje i pády, bankroty. Jen je potřeba vždy vydržet.

Četl jsem to podruhé, poprvé někdy asi před patnácti lety. I když se to čte celkem dobře, přijde mi to takové obyčejné. Jako něco, co už tu bylo předtím, co už se četlo mnohokrát, jen jména milionářských podnikatelů byla jiná. Je to asi důkazem, že strategie pro cestu vzhůru fungují.

Autorovy další knížky

1996  80%Jak prodat komukoliv cokoliv
1996  80%Jak prodat sám sebe
2007  87%Cesta vzhůru

Kniha Cesta vzhůru je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x