Cesta demokracie 1. svazek

Cesta demokracie 1. svazek https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174106/bmid_cesta-demokracie-1-svazek-haY-174106.jpg 4 6 2

Přidat komentář

Hobo
25.08.2021 4 z 5

Tohle samozřejmě nelze hodnotit po literární stránce, ale jako souhrn dokumentů vydaných, pronesených, popř. napsaných Masarykem v prvních letech republiky to získává nespornou historickou hodnotu. Mně osobně nejvíc zaujala zmínka k Pittsburské dohodě, ale nejen k tomu.

Damato
07.08.2017 5 z 5

Tak tohle vyšlo na světlo boží po mnoha a mnoha letech, kdy jsme byli nuceni zrevidovat obsah knihovny, stojící již několik desítek let na tom samém místě na půdě a dole v truhle bylo naskládáno spousta knih o kterých jsme ani nevěděli- protože byly zaprášené a nikomu se nechtělo se v nich přebírat. Až když se knihovna stěhovala a my přerovnávali knihy, brali jsme knihu po knize - v našem případě práce na dva dny, protože jsme s partnerem okamžitě knihy lustrovali a těšili se, až je budeme moc očištěné a nezaprášené snést dolu a začíst se do nich. Tuhle knihu se zažloutlými listy vzal partner do ruky, jen utrousil - ... ty bláho, co to tady máte, ty brďo, to je mazec...?
A to , že jsme v knize našli zalisovaný čtyřlístek- že by pozdrav od dědy, velikého příznivce tatíčka Masaryka ? ... to už byl jen bonus.


Kniha Cesta demokracie 1. svazek je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x