Cesta Davida Pondera

Cesta Davida Pondera https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98862/cesta-davida-pondera-sedm-rozhodnuti-vedoucich-k-uspechu-98862.jpg 4 21 5

Sedm rozhodnutí vedoucích k úspěchu / Ve své knize, která byla bestsellerem, vypráví Andy Andrews moderní podobenství o muži jménem David Ponder. Ponder je obyčejný člověk, který přišel o práci a ztratil víru v život. Stojí před nejhorším rozhodnutím svého života: chce spáchat sebevraždu. Vtom je přenesen zpět v čase a stává se svědkem sedmi rozhodujících okamžiků v dějinách lidstva. V každém z těchto momentů se setkává s významnou historickou osobností, která mu prozradí svůj návod na úspěch. Poté je Ponder přemístěn do budoucnosti, kde spatří svůj život tak, jak by mohl vypadat, kdyby se zařídil podle doporučení svých rádců. Sedm historických postav - od krále Šalomouna, Harryho Trumana, Abrahama Lincolna po Annu Frankovou a Kryštofa Kolumba - v rozhovoru s Davidem Ponderem prozrazuje, jak jim odvaha, houževnatost, nadšení, touha a optimismus pomohly dosáhnout velikosti tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám. Čtenáři se z příběhu Davida Pondera dozvědí, že budou-li se řídit sedmi rozhodnutími, jejichž ztělesněním je sedm významných historických postav, mohou rovněž vést pozoruhodný život. (sedm rozhodnutí vedoucích k úspěchu)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Alman (Jiří Alman)
Originální název:

Traveler´s gift , 2002


více info...

Přidat komentář
Kopretina
Kopretina
27.11.2022 5 z 5

Pěkné. Občas si musíme znovu uvědomit, co je fakt důležité a potřeba.

MarkétkaD
MarkétkaD
16.09.2022 5 z 5

Mlska na víkend. Velmi pěkně se četla, poučná, zajímavý a poutavý příběh. Od A. A. Jsem četla už Ten, který si všímá. A opět nezklamal. Seberozvojová.


msjadepaton
msjadepaton
17.06.2017 3 z 5

No, bylo to...hezké. Pro mě ale možná trochu moc násilně podané. Líbilo by se mi, kdyby třeba David zůstal v každém tom období déle, jenže to už by asi byla zase jiná kniha. Tohle bylo prostě něco jako Čtyři dohody, jen maskované jako vyprávění. Moc příběhu tam ale nebylo.
Připadalo mi to takové nijaké. Když už čtu esoteriku, tak mám ráda, když je to zabalené v pořádném příběhu, tak, jako to dělá třeba Gounelle. Bohužel takových je málo a často jsem zklamaná, protože se ukáže, že příběh je jen uměle vykonstruovaný tak, aby se na něj dala nasadit přednáška. To se mi stalo u Sharmy a přesně tenhle problém jsem měla i u téhle knihy.
Takže bylo to milé počtení, alespoň to minimum příběhu, co tam bylo, ale očekávala jsem od toho trochu něco jiného.

rfa
rfa
23.12.2013 5 z 5

Velmí poučná, čtivá a zároveň né moc obsáhlá.
Radost číst tyto knihy. Díky za ní !

nokid
nokid
22.12.2011 5 z 5

Silný lidský příběh. O tom, jak i nenápadný jedinec může pohnout kolem světových dějin.