Českokrumlovské domy vyprávějí

Českokrumlovské domy vyprávějí https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73935/ceskokrumlovske-domy-vypraveji-73935.jpg 4 10 7

Z kláštera sv. Kláry se na nás usměje klariska sestra Margareta jako dobrý duch celého objektu. Čarodějnice Annabella nám odkryje mnohá tajemství života; záhadná černá dáma i dnes má co říci lidem, bydlícím v domě, kam tak ráda přichází z věčnosti. Krásná Justina stále hledá dopis od Marka a konečně se dozvíme také velké tajemství obestírající hudební školu v Kostelní ulici. Jen jedno přání, kéž by se splnilo, a to, aby se nám líbilo vyprávění o českokrumlovském zámku Bílé paní, která jako ochranný duch jej už po staletí pozoruje a po zásluze odměňuje jakékoliv nepravosti.... celý text

Přidat komentář

Stolda
23.08.2017 5 z 5

Opravdu příjemné čtení,která vás chytne a nepustí, vyloženě jsem se těšil na večer,až budu moci , po práci a v klidu čist dál.

Damato
02.07.2017 5 z 5

Milé,příjemné vyprávění před nastávající dovolenou,kterou se chystáme prožít právě v okolí Krumlova,kam se moc těšíme,mně osobně uz v uších zní písnička ...Malovaný džbánku z krumlovského zámku...a to interpretku této písně moc nemusím,ale písnička je krásná,věřím,že i dovolená poblíž tohoto zámku a tajemných míst o kterých se v této knize píše,bude stát za to..


2ndFebruary
15.09.2015 5 z 5

Moc krásné příběhy!
Je skvělé, že něco takového existuje.
Paní Helena Braunová má moc sympatický styl psaní a ta doba, ve které se příběhy a pověsti odehrávají na vás okamžitě dýchne!

babyboar
22.04.2014 4 z 5

Minulý rok jsem v tomto krásném městě strávila velmi příjemnou dovolenou a tak mne potěšilo, že si mohu s touto knížkou zavzpomínat a navíc se ještě něco dozvědět, pobavit se a také cítit napětí, protože mnoho pověstí je velmi mrazivých až hororových. Líbí se mi i forma, rámec, který autorka pověstem dala.

tkometka
27.02.2014 4 z 5

Pěkné čtení. Hlavně když si můžete s knížkou procházet své město :)

llor
03.12.2013 5 z 5

Knihu jsem objevila náhodou. Jezdím do Krumlova každoročně a město miluji. Spisovatelku jsem si ihned oblíbila, má velice příjemný styl vyprávění, proložený tím, jak se o příběhu dozvěděla, dotkne se místy i svého dětství. Moc bych si přála, kdyby se v literárních vzpomínkách vrátila na čas do Kročehlav :-)

Targa Dall
10.06.2013 3 z 5

Četl jsem tuto knihu kvůli práci, takže tak nějak nuceně, ale jsem moc rád, že jsem ji dostal do ruky. Některé příběhy jsou opravdu pěkné.

Ocení asi spíše Krumlováci.