Čerstvě a chutně od jara do zimy

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Když se podíváte do starých kuchařek, zjistíte, že se jedlo vždy to, co zrovna zrálo a rostlo. Bylo to zdravé (ale o tom se zas tolik nepřemýšlelo), a navíc hospodárné. Naše babičky jedlý čerstvě, a co nestačily sníst, zavařily. V dnešní době, kdy letadla a kamiony křižují svět a převážejí potraviny z místa na místo, jíme nejen potraviny z jiných zeměpisných šířek, ale aby vůbec vydržely, než se dostanou k zákazníkovi, jsou chemicky ošetřené, upravené, konzervované, přibarvené a navíc chuťově doladěné. Pojďte se vrátit k tradici a zkuste jíst v souladu s přírodou. Zkuste jíst sezónně a objevte znovu tradiční druhy zeleniny a ovoce, na které se zapomnělo, a ochutnejte třeba tuřín, moruší, kdoulí. Uvidíte, že propadnete jejich kouzlu....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/39_/399974/cerstve-a-chutne-od-jara-do-zimy-88E-399974.jpg 2.52
Žánr:
Kuchařky
Vydáno:, Československý spisovatel
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (1)

Kniha Čerstvě a chutně od jara do zimy

lentilki
03. února

Mně se zdá výborná. Recepty se mi trefují do chuti, jedu jeden po druhém, suroviny dostupné pěkně v souladu se sezónou.

Autor a jeho další knihy

Jana Balonová

Jana Balonová
česká

Kniha Čerstvě a chutně od jara do zimy je:

v Přečtených2x