Odhodlaná nevěsta

Odhodlaná nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84420/bmid_odhodlana-nevesta-qx4-84420.jpg 4 85 11

Černá kobra série

< 2. díl >

Boj s neznámými protivníky z Černé kobry se přitvrzuje. A tak když Gareth Hamilton rozpozná Emily Ensworthovou v nedokonalém převleku, uklidí ji do bezpečí před pronásledovateli. Avšak aby ji ochránil, musí ji přidělit roli v nebezpečné intrice, o kterou se pokouší. Emily něco vydrží, ví sice, že o svěřené dokumenty nesmí být připravena, ale přesto zamýšlí vylákat své pronásledovatele a předat je spravedlnosti. Společně s Garethem se snaží přimět své pronásledovatele, aby se prozradili. Sdílené nebezpečí oba sbližuje a jen těžko odolávají rodící se vášni. Musí ale vynaložit všechny síly, aby jejich láska měla nějakou budoucnost.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Elusive Bride , 2010


více info...

Přidat komentář

cukrovka
29.03.2023 4 z 5

Příjemné oddechové čtení. V příběhu je dobře nakombinovaná romantika a dobrodružství.

rampapa
12.11.2020 5 z 5

Já jsem tak nadšená. Tenhle příběh se mi moc líbil. Geretha a Emily jsem si hnedka zamilovala a v průběhu příběhu jsem se i hodně bavila. Jsem strašně ráda že se v průběhu objevují Royce a Minerva. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.


narisa
06.12.2019 5 z 5

Tak za mě rozhodně super. Moc se mi líbilo putování hlavních hrdinů, hlavně první dvě třetiny knihy než se dostali do Evropy. Obzvláště mě nadchlo, když byli mezi Berbery. Jinak Emily mi byla sympatická a jediné, co bych vytkla byl ten hrozně dětinský deníček. No a Gareth byl absolutně úžasný:). Někdy mi přišel až jakoby plachý, ale jinak skoro vůbec arogantní, trpělivý a osamělý. Opravdu mě vzal za srdce :).

MonaLisa42
05.06.2019 2 z 5

Tuto autorku mám moc ráda, ale tato série mě zatím velice zklamala.
Při čtení jsem se několikrát musela přemáhat, abych knihu dočetla. Myslím si, že se stále dokola opakovalo: útok-boj-Emily má nápad-výhra. Také mi přišlo už přespříliš, jak po cestě stále potkávali "přátele", kteří se jim snažili pomoci a byli si tolik podobní s Garethem. Emily jsem si nedokázala oblíbit.
Jediné, co mě skutečně zaujalo bylo dobrodružství z cestování. Díky této knize jsem poznala starou Asii a Afriku. Nejvíce mě uchvátilo cestování s Ali-Jehanem a setkání s begum v Tunisu. Doufám, že další knihy budou lepší. Děkuji!!!

Majdule
16.02.2018 5 z 5

Je radost číst dobrý, čistě milostný román/ červenou knihovnu, který/á vám sedne. Mě zápletka s hrdinkou aktivně a poučeně si ověřující, zda muž, jenž jí přitahuje, je ten pravý, bavila. Ona odhodlaná, on zdrženlivý, jejich sbližování vášnivé, bouřlivé, bez drastických zvratů. Tato knížka mě velmi mile vrátila k apetitu na milostné romance.

moudivlacek
23.06.2017 5 z 5

V tomto díle je více napětí díky útokům kultistů. A také je tu víc vášně, díky Emily. Řekla bych, že v prvním zas bylo zapotřebí více prolhanosti, a také byli hrdinové minulého dílu rychleji v Anglii, kde teprve začali pořádné potíže. Gareth a Emily zde zas mají plno cestou a pak to ustupuje.
Prostě jsou dobré oba dva a já se těším na další.

HaniSebi
09.06.2017 3 z 5

Tento díl se mi líbil o něco méně než ten předchozí a to hlavně kvůli hlavní hrdince, která mi byla nesympatická od samého začátku - tvrdohlavá, lehkomyslná, navíc mi přišla místy rozmazlená. Když jsem četla pasáže psané jako její deník, říkala jsem si jenom "bože, ta holka vážně není normální", místy jsem až zadoufala, že jí Gareth propleskne.

jaja1989
09.12.2015 3 z 5

Zdlouhavé a místy nudné pasáže o tom jak se perou a zdrhaj před kultisty, ale jinak nic moc.

miruska1
10.07.2014 5 z 5

Tato časť bola určite lepšia než ta prva. Docela dobrodružna. Nečakala som že to skonči zrovna takto ale už sa tešim na ďalšiu časť.

machrus
20.07.2013 4 z 5

Je to pěkná série a jsem ráda že jsem si chvíli počkala než jsem přečetla 2. a 3. díl protože alespoň nemusím tak dlouho čekat na 4. díl který měl teď docela skluz.

Terinka1982
21.06.2012 5 z 5

Tato sága je díl za dílem lepší a lepší....doporučuji číst ve správném pořadí. (Svéhlavá nevěsta, Odhodlaná nevěsta a Nebojácná nevěsta)