Čekat na slunce

Čekat na slunce https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485695/mid_cekat-na-slunce-OSB-485695.jpeg 4 65 5

Calloway Sisters série

< 2. díl

Pětadvacetiletý Ryke Meadows ví, že je těžké ho milovat. S miliardovým majetkem, pověstí horolezecké hvězdy a drsnou osobností je ztělesněním typu sympatického parchanta. Nežije však proto, aby si dělal přátele. Nebo nepřátele. Chce si jen v klidu a bez jakýchkoli problémů vyšplhat sólo a bez jištění na tři nejnáročnější hory v Yosemitském národním parku. A pak mu z Paříže zavolá rozrušená dívka – dívka, kterou nikdy nesměl mít. Daisy Callowayové je osmnáct. Konečně. S nově nabytou nezávislostí může dát sbohem matce, která ji akorát dusí, a pokračovat v rozjeté modelingové kariéře. Příští zastávka: Paříž. Módní týden začne ve velkém stylu a Daisy objeví i odvrácenou tvář módního průmyslu, přesto chce rodině dokázat, že se o sebe zvládne postarat sama. Když se jí však všechno vymkne z rukou, zavolá jedinému člověku, jemuž plně věří. Rykeovi.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Hothouse Flower , 2014


více info...

Přidat komentář

WaN635
14.06.2022 2 z 5

(SPOILER) Co říct k příběhu,kde je 6 mladých, neskutečně bohatých, krásných lidí, kteří téměř všichni trpí nějakou závislostí nebo obsesí. Dospělí (rodiče) se v této knize také rozhodně nepředvedou v dobrém světle, vlastně všichni na mě působí,že potřebují akutní psychologickou pomoc. Knihu jsem začala číst,abych lehce odlehčila mezi thrillery, které čtu nejradši. No, abych řekla pravdu bylo to ukecané a to jako,že hodně, zdlouhavé, nudné. Jediná akce, dá se říct, byl sex.
Na každé stránce bylo minimálně 2x slovo kurva nebo zkurvený, já ty dnešní autory nechápu, chtějí být za každou cenu ,, cool,, ale tohle podle mě není cesta.
Upřímně jsem nepobrala Rykea a jeho myšlenkové pochody, ale je mu 25 let a tudíž mu to odpouštím. Ovšem co mě opravdu pobavilo, bylo to, že 18(!) letá holka, ve svých letech a zkušenostech ví, že nedokáže dosáhnout orgasmu a přitom svůj klitoris hledá už roky (!) . Jaké je její překvapení, že ,, kamarád,, ho najde na první dobrou a orgasmus přijde během pár vteřin.
No, nebyl to můj šálek kávy....

Ralemo
15.05.2022 4 z 5

Určitě lepší než předchozí díl, ale každopádně mi opět trvalo delší dobu, než jsem knihu dočetla. Příběh Ryka a Daisy byl skvělý sám o sobě, někdy tam až moc zasahovali ostatní postavy. Bylo ale hezké vidět, co se děje s Rose a Lily. Každopádně hlavní byl příběh o Ryjkovi a Daisy a ten stojí určitě za přečtení. věkový rozdíl, pronásledování paparazzi a spousta dalších strastí, které brání jejich vztahu, ale jak se říká pravá láska si vás vždycky najde.


MarKy95
11.12.2021 2 z 5

Jsem ráda, že jsem knihu asi po týdnu konečně dočetla, i když jsem přeskočila několik kapitol.

Hatshepsut
09.12.2021 3 z 5

V této knize je toho tak nějak moc! Moc bohatí, moc závislí, moc traumat a nenávisti a zároveň strašně moc lásky a oběti. Bylo to asi znát i v prvním díle, ale tam byl za mě větší náboj mezi hlavními postavami.

petusska01
08.12.2021 3 z 5

No, toto bolo šialené. Tam sa dialo tak strašne veľa vecí, nemám dojem, že je to oddychová kniha. Ale o napätie, hádky, sex a dobrodružstvo tam veru nebola núdza. Musím povedať, že Ryke samozrejme nebol bezchybný, ale predčil moje očakávania a jeho záujem, starostlivosť a zodpovednosť za ostatných bolo niečo epické. Daisy fajn dopĺňala príbeh, ale mám dojem, že som ju skôr ľutovala ako naozaj mala rada...Popravde, čítala som toto ako prvé, v predchádzajúcej časti ma neoslovila anotácia a pri prečítaní tejto knihy asi ani nechcem vedieť viac o Rose a Lily.

Autoři knihy

Krista Ritchie
americká, 1991
Becca Ritchie
americká, 1991

Kniha Čekat na slunce je v

Právě čtených4x
Přečtených95x
Doporučených3x
Knihotéce161x
Chystám se číst112x
Chci si koupit14x
dalších seznamech3x