Komentáře knihy Čekání na smích

mila2411
10.05.2026 audiokniha

Hezké. Milé. Škoda jen že poměrně krátké. Vyprávění nestora české zábavy od jeho začátků, úspěchy i neúspěchy. Setkání s dalšímu osobnostmi nejen české kultury. Vše příjemně plyne, občas pobaví a někdy přinutí k zamyšlení. Audioknize velice pomáhá příjemné podání výborného Otakara Brouska.

MeziŘádky
07.03.2026

Kniha mě překvapila svou civilností a hloubkou. Není to jen suchý výčet kariérních úspěchů, ale fascinující sonda do řemesla, kterému předchází roky pozorování, ticha a disciplíny. Nejsilněji na mě zapůsobil paradox mezi vrozenou plachostí Karla Šípa a jeho cestou k mistrovské improvizaci. Autor zde odkrývá, že humor není náhoda, ale hluboká úcta k vyprávění, a že každý potlesk má své tiché předpolí. Je to poctivé a lidské ohlédnutí za osmdesáti lety života, které mě přimělo přemýšlet o tom, kolik vážnosti se ve skutečnosti skrývá za každým dobrým vtipem.

Vesela_Veverka
05.02.2026

Kdo čeká životopis bude zklamán. Jde spíše o soubor vzpomínek doprovozený fotografiemi. Dozvíme se o jeho dětství, studiích, práci, spolupráci. Nic o manželství či dětech. Příjemná oddychovka.

viweb
25.01.2026

Přečteno kvůli ČV. Čekala jsem neco trochu jiného ale dozvěděla jsem se spoustu informací o jeho životě. Čtení na pohodu ale za mě jednou stačí.

maryzka
25.01.2026

I když pana Šípa moc nemusím, tak je tato kniha slušně napsaná.

MíšaS.
29.12.2025

Mně se kniha líbila. Nečekejte bulvár, takový pan Šíp není, ale je to milé, příjemné čtení. Některé věci jsem už věděla, některé ne.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi