Čekám děťátko

Čekám děťátko https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279545/mid_cekam-detatko-fgc-279545.png 3 2 2

Tento moderní rádce je ideálním průvodcem pro budoucí matky. Přehledně a srozumitelně zpřístupňuje nejnovější vědecké poznatky o těhotenství, porodu a šestinedělí. Podrobně se také zabývá otázkami preventivních vyšetření, potíží v těhotenství a přípravy na porod, jakož i vývojem novorozence a správnou výživou během těhotenství. Užitečné jsou zejména informace o ochraně matky, mateřské dovolené a další. Názorný text a četné ilustrace jsou nejen velmi instruktivní pro nastávající matky, ale umocňují i radost z očekávání děťátka. Barbara Neesová - Delavalová je zkušená dětská sestra a matka dvou dětí. Řadu let vede kursy o výchově k rodičovství v jižním Hessensku.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Rodina , Zdraví

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Ich bekomme ein Baby , 1995


více info...

Přidat komentář

lepe80
05.08.2019 5 z 5

není se co divit, že knížka pod "tíhou" novějších vědeckých poznatků, přiblížením používaných lékařských postupů a eventuálních těhotenských a porodních komplikací - které se vůbec nemusejí vyskytnout - může také třeba vyvolat rozporné pocity.

Má být ale rádcem a průvodcem a tuto roli výborně plní jak např. kalendář těhotenství, tak i další poučení o zdravém způsobu života v těhotenství.

Probíhá-li vše v pořádku, můžeme komplikace klidně přeskočit, dítě je zdravé a chystá se na svět... opět velice názorně ukazuje plánování a průběh porodu s pomocí lékaře a dnes i možnou asistencí budoucího otce u porodu. Je tu zázrak života a vždy je třeba myslet pozitivně !

Budoucí péči o novorozené dítě se pak již věnují jiné knížky.

jarki
21.06.2017 1 z 5

Začátek zajímavý, sotva jsem došla ke komplikacím, knihu jsem zavřela.


Štítky knihy

těhotenství porod zdraví diagnostika (lékařství) šestinedělí muž u porodu

Autorovy další knížky

1995  60%Čekám děťátko
1995  80%Čakám dieťa

Kniha Čekám děťátko je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x