Obejmi noc

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Cassandra Palmerová, která byla nedávno jmenována hlavní světovou jasnovidkou, má pořád velký problém. Dokud jsou k sobě Cassie a jistý mistr upír - neuvěřitelně sexy Mircea -vázáni magií, její život nikdy nebude patřit jenom jí... Kouzlo, které je svazuje, může být zlomeno jenom s pomocí zaklínadla ze starověké zaklínací knihy Codex Merlini. Místo, kde se kodex nachází, není v současnosti známo, takže Cassie musí pátrat na jediném místě, kde jej ještě lze najít - v minulosti. Ale Cassie brzy zjišťuje, že kodex byl ztracen z určitého důvodu. Říká se, že kniha obsahuje jistá skutečně nebezpečná kouzla, a její získání sice může Cassii pomoci vypořádat se s Mirceou, ale také tím může ohrozit celý svět......celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156595/big_cassandra-palmer-obejmi-noc-RnV-156595.jpg 3.995
Série:

Komentáře (8)

Kniha Obejmi noc

Nikidree
03.06.2021

Ačkoliv třetí díl čtu až rok po dokončení druhého, můžu říct, že to absolutně ničemu nevadí. Jelikož se všechno z předchozích knih zopakuje (a někdy ne jen jednou), byla jsem dokonale v obraze.
Tento díl je lepší než předchozí dva, avšak i on je tak strašlivě nabušený akcí, že člověk nemá možnost si oddechnout a zpracovat, co vše se tam vlastně dělo a děje. A to bohužel na úkor postav. Ty známější se tam objeví jen když jsou potřeba. Pritkin má například brutální potenciál (obzvlášť po tom, co se v tomto díle dozvíte), ale je nevyužitý. A v podstatě se to samé dá říct i o Cassie.
Mám za sebou 3 díly a ona se nijak neposunula. Ano, je z ní oficiálně Pýthie, ale to je vše. V podstatě pořád nic moc neumí, jen stále stejně naivní, nezkušená a nerozumná.
Vše se děje za pochodu a tak se ani nelze divit, že postavy se nijak nevyvíjí a mají mezi sebou takové nevýrazné, mnohdy až ploché vztahy.
Nevím no. Nápad super, dokonce je i vidět, že to má autorka promyšlené. Ale na můj vkus toho na Cassie navalila tolik, že jí zabránila se nějak vyvíjet. Uvidím, co přinese další díl.

ŠárkaK
16.06.2019

Bavila jsem se od začátku do konce, super kniha.

jitka7
29.10.2018odpad!

Asi to měla být komedie či co :) :)

AbigailM.M.
28.04.2017

Vážně je to plné akce, naopak tam neni skoro žádné zpomalení, chvílemi je to únavné. Ale je to super kniha a pěkný námět.

Dandulka
21.02.2015

Další díl temné série o upírech. Fajn čtení na večer.

Laf
26.04.2014

Po celou knihu se něco děje. Nemáte čas se nudit. To se mi líbí:) Doporučuju

Marcia
23.07.2013

Jako každý díl, vás jen tak nepustí, i když předchozí 2 díly jsem si asi užila/líbili více. Někdy jsem se v tom ztráce, nebo to pro mě bylo dlouhé a příliš zamotané až mě to přestalo bavit. (proto 4 hvězdy) Ale jako celek si knížku užijete, vzlášť pokud jste si užili ty předchozí. Jsem zvědavá na pokračování, i když se bojím že to bude únavný, hlavně když už je i 5 díl.

Zdenka1996
27.06.2013

ještě jsem ji nečetla, ale chystám se. Už se těším, jak to dopadne. Doufám, že je to poslední díl, ať si jich nemusím moc kupovat :D