Čas na tarot - 111 Tarotových tipů pro výklad i život

Čas na tarot - 111 Tarotových tipů pro výklad i život https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448420/bmid_111-tarotovych-tipu-pro-vyklad-i-zi-4ga-448420.png 5 11 6

Máte čas? A máte čas na tarot? Když si totiž uděláte čas na tarot, uděláte si ho i na sebe. A o to tu hlavně jde. V tom je jeho kouzlo, poslání a smysl. Držíte v rukou sto jedenáct praktických, hravých a jednoduchých tipů, jak si karty vyložit, na co se zaměřit, když je vykládáte někomu jinému, a mnoho jiných témat, která při výkladu chtě nechtě vylézají na povrch. Vše vlastní hlavou vymyšleno, opřeno o znalosti učitelů, neustále zkoušeno na lidech (i na zvířatech) a předáno tak, aby se to dalo nejen číst, ale i dělat. Hlavně dělat.... celý text

Přidat komentář

Pettato
16.01.2022 5 z 5

Skvělá knížka pro seznamující se s tarotem i pro ty, kteří se s ním již dobře znají. Je podaná s humorem a porozuměním.
Karty můžou pomoci a nasvítit situaci, ale každý člověk sám za sebe má tu nejsvrchovanější moc nad svým životem...
"Celý ten náš osud, vše, co máme dané, si totiž jednou větou, jedním rozhodnutím, můžeme naprosto pos... rozbít nebo taky zachránit. Vždy záleží hlavně na tom, co uděláme, jak se zachováme a co jsme ochotni se naučit."

Varvara
28.02.2021 5 z 5

Ač knihy o tarotu moc nečtu, nakonec jsem si tuhle knihu mladé české kartářky objednala a nelituju. Je svěží a rozhodně obohacující, ač se vykládání nějaký ten pátek věnuju. Kniha má říz, stejně jako autorka. Takže to není žádné suché a rozvláčné čtivo, naopak tu chybí zbytečné okecávání a opakování myšlenek. Ne každý musí samozřejmě souznít s přístupem autorky k výkladu, ale tak je to se vším. Kniha ve mně rozhodně vzbudila chuť brát karty do rukou (víc než běžně). Na druhou stranu na spoustu otázek, u kterých autorka taktéž vybízí vyložit si, hledám odpovědi radši jinými způsoby. Ale kniha je o vykládání, takže je to na místě.
Jediné "výtky" mám k formě - uvítala bych větší písmo (a to na blízko vidím dobře) a strany v obsahu odpovídající skutečnosti.


Mijan16
24.02.2021

Knížku jsem četla ...prostě jako knížku. Jednu stránku za druhou. STOP! Tak znovu od začátku. U každé stránky nebo jen myšlenky, slovního spojení, ke kterému jsem se chtěla někdy později vrátit nebo si ho zapamatovat, jsem si dala barevné "lepítko" pro označení a pozdější snažší dohledání. Knížka začala nabývat na objemu :-). / Nejsem psychicky schopna do žádné knížky vepisovat nebo barevně zvýrazňovat /. Takže - STOP! Zakoupen /samozřejmě esteticky tarotu důstojný / sešit a opět knížka čtena od počátku a to, co zaujalo, jsem si začala vypisovat. Ono totiž nejde jen o tarotové rady a tipy, leckdy jsou to přímo rady do života a ty nikdo moudrý přeci nemůže jen tak přecházet. Aničko díky, máš to u mě!

estefan
11.02.2021 5 z 5

Ještě za čerstva, ihned po dočtení této knihy, musím napsat - výborné! Necelá stovka stránek napsaných srozumitelně, s nadhledem a humorem a především s hlubokou, léty praxe podloženou znalostí práce s tarotem - to je tak svěží a inspirující čtení! Těm, kteří začínají tarot objevovat, dodá odvahu a nasměruje je mimo všemožné pasti a překážky, těm, co už mají základy zvládnuté, přidá spoustu tipů k zamyšlení a posunutí limitů při vykládání karet a především všechny opravdu motivuje vzít do ruky balíček karet a pustit se do objevování tajemství. Ta malá i velká tajemství jsou ukrytá v nás samých a tarot je vynikajícím učitelem, rádcem a průvodcem, který je pomáhá objevovat, pojmenovávat a pracovat s nimi. A ve finále může i měnit životy k lepšímu. O tom tahle knížka je a řekne vám to vtipně, lidsky a bez okolků. Všem, které tarot oslovil a nadchl, vřele doporučuji!

Ila117
09.02.2021 5 z 5

Skvělá kniha pro všechny zájemce tarotu, myslím, že i otrlí kartáři si tam najdou nějaký tip, který se hodí.

katerina8106
09.02.2021 5 z 5

Skvělá knížka! Jednoduchá, čtivá. Pomůže začátečníkům, inspiruje pokročilé. S její pomocí může vykládat opravdu každý. Poznávat sám sebe, popřemýšlet a hrát si.

Štítky knihy

tarot vykládací karty

Autorovy další knížky

Anna Bechná
česká, 1984
2020  91%Čas na tarot - 111 Tarotových tipů pro výklad i život
2022  100%Čas na tarot 2 aneb dalších 111 tarotových tipů pro začátečníky i pokročilé

Kniha Čas na tarot - 111 Tarotových tipů pro výklad i život je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x