Kdo je ten pravý?

Kdo je ten pravý? https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154018/kdo-je-ten-pravy-154018.jpg 4 7 1

Carringham/Lascoe série

2. díl >

James, hrabě Corringham, a lady Lavinie Stanmoreová spolu kdysi vyrůstali jako bratr a sestra. Nyní, po několika bouřlivých letech, James změnil své světácké způsoby a zmoudřel. Chápe, že jeho city k Lavinii nejsou ani zdaleka bratrské, a touží jí je odhalit. V cestě mu však stojí nebezpečný soupeř, záhadný lord Wincote. Pohledný cizinec lady Lavinii přitahuje tajemnou silou, s níž oddaný a spolehlivý James sotva může soupeřit. Přesto se do dívčiny mysli začínají vkrádat pochyby. Je lord Wincote skutečně tím, kým se na první pohled zdá být? Čím víc lord Wincote naléhá, tím víc Lavinie váhá…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Lady Lavinia's Match , 2002


více info...

Přidat komentář

modranka
11.05.2016 4 z 5

Príbeh, ktorý ma občas dvíhal zo stoličky. Hlavná hrdinka sa nevedela rozhodnúť, kto je ten pravý. Autorka túto tému vystihla hodne realisticky. My, ženy sa často nevieme rozhodnúť a často sa rozhodneme proti logike, nepočúvame okolie a potom ľutujeme. Príbeh ma držal v napätí ako sa Lavinia rozhodne až takmer ku koncu.
Musím však pripomenúť, že príbeh je vlastne druhou časťou série rodiny Carringham a Lascoe. Príbeh má v angličtine názov: The Incomparable Countess a venuje sa vzťahu Frances a Marcusovi, ktorý v tejto časti sú dosť kľúčové postavy.

Štítky knihy

harlekýnky historické romance

Kniha Kdo je ten pravý? je v

Přečtených10x
Knihotéce24x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x