Divoký čtyřlístek

Divoký čtyřlístek https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440421/bmid_divoky-ctyrlistek-Wgv-440421.jpg 5 25 5

Zmatek nad zmatek v Čarokrásném knihkupectví! Kocour Gustaf onemocněl, knihy vyvádějí jako šílené a do obchůdku má dorazit kontrola! Paní Sovová je zoufalá: Jestli se čtyřlístek divokých knih nenaučí slušnému chování, bude muset knihkupectví zavřít. To Klárka rozhodně nemíní dopustit a bere věc do vlastních rukou! Romantická vyznání lásky, reptající knihy a Čarokrásné knihkupectví v nebezpečí. Sleduj Klárčino čtvrté dobrodružství. Kniha je určena dětem od 8 let.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Die wilden Vier , 2018


více info...

Přidat komentář

veveropysk
19.01.2022 5 z 5

knížka je skvělá jako předchozí díly :)

lucakuca
15.03.2021 5 z 5

Zase moc spokojená :-). Tato série je pohlazení po duši. Takové čisté, voňavé a nadýchané, jako když se zabořím do čerstvě povlečených peřin...


Josh
13.12.2020 4 z 5

Milý příběh, co pohladí po duši a s pěknou grafikou. Pro dospěláka lehce rozvláčné, ale děti to budou vnímat jinak. Spíše holčičí čtení díky hlavní hrdince, ale klučičí kamarád má stále velkou roli! Opět se jako v předchozích dílech série objevují malé záhady v reálném světě, kdy mají knihy podstatnou roli, ale také přátelství, láska ke zvířátkům, respekt k dospělým na jedné a porozumění dětem na druhé straně! Všichni co rádi čtou knížku zhltají…. A bez čokoládových dortíků to přece nejde:o))

Bezkyne9
22.06.2020 5 z 5

Jeden dil krasnejsi nez druhy a ja se vzdy tetelim radosti z navratu do Carokrasneho knihkupectvi :) ... Nejsem cilova skupina, ale presto se vzdy tesim na dalsi chvile stravene v techto knihach :)

Knižní střípky
14.06.2020 5 z 5

Další úžasný díl, tentokrát nás v Čarokrásném knihkupectví paní Sovové čeká pořádný zmatek. Kocour Gustav je nemocný, má zlomené srdce, trápí se steskem po Mirelle, kočce pana Hiboua, se kterou jsme se seznámili v předchozím díle. Navíc čeká knihkupectví kontrola z oficiálních míst. Všichni zainteresovaní mají velké obavy, neboť v knihkupectví řádí čtyřlístek nevychovaných knih....Jak to všechno nakonec dopadne?