Čarodějova nevěsta 15

Čarodějova nevěsta 15 https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488968/bmid_carodejova-nevesta-15-dyP-488968.jpg 5 43 6

Čarodějova nevěsta série

< 15. díl >

Akademie je sice nyní okolnímu světu uzavřena, ale matriarcha rodu Sargantových si přesto najde cestu, jak Philomele předat svůj strašlivý vzkaz. Čise by své nové kamarádce ráda pomohla, jenže netuší jak – tajemství Philomeliny rodiny postupně vychází na světlo a je horší, než by si kdy dokázala představit...

Přidat komentář

PanKrabák
14.05.2023 5 z 5

Začíná to být opravdu zajímavé.

Terva
14.05.2022 4 z 5

„Akademie
se světu
uzavřela proto,
že venku
číhají nepřátelé.“

Mám pocit, že doba vydání mezi jednotlivými knihami se nebezpečně prodlužuje. Jak dlouho jsem čekal na další, v pořadí již patnáctý díl, si ani netroufám spočítat. Za pár hodin jsem jej přečetl a teď nastala opět ta dlouhá čekací pauza. Ale k příběhu. Začínáme v Londýně. Celková situace je čím dál dramatičtější a vyhrocenější. Přijde dokonce i na zbraně a ochranné amulety. Příběh je opět napínavý od počátku až do konce. Tedy, do konce této knihy, protože vše stále pokračuje.

Citát: A vážně si tu odměnu rozdělíme půl na půl?


orangerose
22.04.2022 5 z 5

Líbila se mi, je akční, taky se těším na další díl :)

fvalek
10.04.2022 3 z 5

Čarodějova nevěsta si drží svůj standard, i když už to začíná být jaksi o ničem. Zavřená mládež ve škole, která se učí bránit a dělá kraviny, to není zrovna lákavá zápletka. Přilétající vzdušná vílka na začátku mi připomněla staré dobré časy, které se mi moc líbily, až se mi zastesklo... Staré časy mi připomněl i rozhovor mezi Čise a Eliasem, i když byl jen o zelenině, ale bože, konečně se ti dva zase baví a nejsou úplně oddělení. Doufejme, že se vše v dobré obrátí a zase se to vrátí trošku do starých kolejí. Protože co si budeme povídat, ti nové spolužáci ze školy prostě nejsou úplně zajímavé a sympatické postavy. Filomela sice něco má do sebe, ale opět, řešit celý díl jen dokola její povahu a drobné útržky minulosti... Nuda. Doufejme, že se v příštím díle něco zlomí, děj se začne dynamicky hýbat a třeba v tom pomůže právě Marielle. :)

Annkag
05.04.2022 3 z 5

Trocha to začíná slábnout ale jsem zvědavá na ten Grimoár.

hippiesak
01.04.2022 5 z 5

Dnes už klasika :) Ale nějak málo Čise a Eliase, se mi zdá. Ale manga je to stále v pohodě ;)