Knihy psané Satanem

Knihy psané Satanem https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20954/knihy-psane-satanem-20954.jpg 4 20 4

Čaroděj ze Salemu série

< 3. díl >

Záhadné zelené světlo a prastaré texty ovlivňují osudy Roberta Cravena, syna čaroděje Rodericka Andary, a jeho starých i nových společníků. Každý den musí čelit novému nebezpečí. Nechápe však, kde se v něm probudily magické síly, jejichž prostřednictvím zabraňuje neštěstí… To otcovy schopnosti a jeho velká láska k synovi proudí z jiné dimenze, aby podpořily vítězství dobra.... celý text

Horory Romány Fantasy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Bücher, die der Satan schrieb , 1995


více info...

Přidat komentář

eraserhead
05.08.2021 2 z 5

Jak jsem čekal, tahle série rychle začíná ztrácet dech. Trochu příjemně překvapila část s vymýtáním, ale jinak příběh už žvýká, co ho napadne.

Seabeast
07.01.2020 5 z 5

Fandové H. P. Lovecrafta zbystřete! Čaroděj ze Salemu je velmi poutavé a čtivé dobrodružství , jež je silně ovlivněné hrůzným "mýtem Cthulhu". Jeden prastarý sem, druhý prastarý tam. Obsahuje také samotného Lovecrafta a svým podílem tvoří stěžejní postavu pro hlavního hrdinu Roberta Cravena. Ten je synem čaroděje Rodericka Andary, který svou minulostí nezvratitelně zpečetil život svého potomka. Příběh je plný napětí a zvratů, takže zůstanete stále ve stavu zvědavosti, jak se bude osud našeho klaďase vyvíjet. Hned v úvodu této série poznáte, že musíte stránku za stránkou pokračovat ve čtení - je zkrátka o co stát. Co mě mrzí nejvíce je fakt, že zde vyšlo pouze 5 dílů z celkové 24 dílné série a dalších se nedočkáme. Nechal jsem se informovat přímo u nakladatelství MOBA. I tak se rozhodně nenechte odradit, i přesto, že příběh po pátém dílů zůstane otevřen. Já si jako fanda "lovecraftovského hororu" mlaskal jako divý!


perko
23.07.2015 4 z 5

Pro mě velice zvláštní díl série. Každopádně se mi líbil

Bytost na cestě
18.01.2012 3 z 5

Vzpomnínky na tuto knihu mě provázejí dodnes. Ovšemže mraziivé vzpomínky.