Čapek & Čapek

Čapek & Čapek https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404358/bmid_capek-a-capek-MS6-404358.jpg 5 5 1

Kniha seznamuje děti s životem a tvorbou bratří Čapků. S průvodci Fanomasem a Robotem se děti nebudou nudit, ti dva si připravili spoustu hravých úkolů a zvídavých otázek. Na hlavní část navazuje skicář, který rozvíjí první díl a je určený k dotvoření.

Přidat komentář

milamarus
07.03.2021 5 z 5

Fantastická kniha nebo lépe fantastický pracovní sešit. Chválou šetřit nebudu. To spojení bratří Čapků a hravosti se mi líbí. Těšte se na spojovačky, doplňovačky, zaškrtávačky, znalostní kvízy, jednu proškrtávačku a vůbec všelijakou práci s textem a obrazem. // Obohacení slovní zásoby zajistí závěrečný slovníček a především kupa otázek, jež děti opatrně postrčí k myšlenkám, o nichž jste možná ani nevěděli, že je v hlavě mají, dokud je neuslyšíte říkat je nahlas. Svět fantazie čeká....// Dávám maximální počet hvězd a knihu řadím do letošní ČV mezi kandidáty pro druhou, čtvrtou, devátou, desátou, jedenáctou, pátnáctou a dvacátou příčku. Za mě devátou. Díky moc, databáze. ♥

-------------------------------------------------
CITÁT CITÁTU:
Je potřeba jisté lenosti k plnému ocenění života. Člověk, který tuze spěchá, dojde jistě k cíli, ale jen za tu cenu, že se nepodívá na tisíceré věci, které cestou minul.