Dobrý v posteli

Dobrý v posteli https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210929/bmid_dobry-v-posteli-210929.jpg 4 117 32

Cannie Shapiro série

1. díl >

Naši osobnost a osud neutvářejí ostatní. Utváříme je sami. Osmadvacet let ubíhal život Cannie Shapirové bez větších zádrhelů, tedy když pomineme fakt, že její otec dávno škrtl dceru ze svého života, což matka vyřešila navázáním ne úplně konvenčního vztahu. Cannie je odhodlána nenechat se tím převálcovat: má přece vcelku hezký život, přátele, psa a zajímavou práci. Dokázala se dokonce smířit i se svými křivkami, které by někteří mohli považovat za přebujelé. Usilovně udržovaná duševní rovnováha se zbortí ve chvíli, kdy si Cannie ve společenském časopise přečte lehce urážlivý článek svého bývalého přítele, nazvaný Miloval jsem korpulentní ženu. Všechny obranné mechanismy i podpůrné berličky přestanou najednou fungovat. Cannie se ocitá na šikmé ploše, na jejímž konci je už jen zoufalství a deprese. I z takových neutěšených míst se ale člověk může dostat, pokud o to opravdu stojí. Cannie prožije zlomový rok, v němž se vypořádá se všemi svými ztrátami i prohrami a pokusí se zjistit, kým vlastně je. Protože jedině tak bude moci přijít na to, kým vlastně chce v budoucnu být.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Good In Bed , 2001


více info...

Přidat komentář

nikca1994
29.02.2024 5 z 5

Cannie je docela podobná Bridget Jonesové. Moc se mi líbila byla mi hned sympatická, hlavně ten její smysl pro humor, ten byl skvělý. Co už mi trochu vadilo, tak její vztah vůči Bruceovi, ale i otci. Jak se oba dva zachovali k ní a i k tomu dítěti to bylo hnusné i když Bruce se pak později cítil provinile. Dále ten konec by mohl skončit trochu více veselejší i když i tak byl ten konec hezký. Jdu pokračovat dalším dílem, který volně navazuje, zajímá mě jak to bylo dále. Tuto knihu doporučuji je skvělá.

Radimka
03.07.2023 5 z 5

Už je to hodně dávno, co jsem četla, ale pamatuju se, že se mi to moc líbilo. Někomu to může připadat jako červená knihovna, ale mně to tehdy fakt sedlo. Vtipný i smutný zároveň.


nikola2205
20.07.2021 2 z 5

Dotčeno s premahanim. Hlavni hrdinka je fňukna, v knize není absolutně žádný sex ani romantika, zbytečně zdlouhavé a konec mohl byt lepe zakončen..

libuna60
03.02.2021 2 z 5

Nenadchla mě, měla jsem problém ji i dočíst.

Charmedka
20.06.2020 4 z 5

Cannie je hodně podobná Bridget Jonesové, je to ten samý typ hrdinky a spousta čtenářek si jí jistě oblíbí. Mě přišla Cannie sympatická, hlavně její smysl pro humor, ten byl vážně skvělý a dokázala si udělat legraci i sama ze sebe. Co už mi trošku vadilo, tak její vztah vůči Bruceovi, ale i otci.

Kniha má téměř pět set stran, toho jsem se zprvu lekla, ale čte se tak dobře a stránky odsejpají, že Vám to ani nepřijde a knihu máte rychle přečtenou. Je rozdělena na tři velké části a kapitoly.

Nejlepší rozhodně byla poslední část, která byla vážně dojemná a mě bylo pomalu až do breku. Knihu rozhodně doporučuji, splnila má očekávání, je vtipná, zábavná, zároveň i ze života a dojemná a Cannie velmi sympatická.

prcek19
27.11.2019 2 z 5

Ne..tak tohle nebyl můj šálek čaje..k tomuhle se nikdy nevrátím a věřím, že po pár dnech si ani nebudu pamatovat, o čem kniha byla

hmmmm
17.10.2018

Kniha mě moc nebavila, očekávala jsem něco jiného, ale můj život by se asi taky změnil v tragédii, kdyby se moje máma přeorientovala a našla by si mladší partnerku, kterou by si k sobě nastěhovala a otci bych nestála ani za pozdrav.

bee88maja
30.01.2018 3 z 5

Ze začátku jsem měla pocit, že je tohle první kniha, která dokáže pobavit a zároveň chápe, jak se ženy větších rozměrů cítí. Některé části příběhu mi však přišly přitažené za vlasy. Ovšem závěr se mi dostal pod kůži, a slzy se objevily v mých očích...

baterka.gs
09.09.2017 3 z 5

Průměrný příběh s mnoha nereálnými detaily, čímž mne kniha velmi štvala.. best friend s celebritou ze záchodů, ufňukaná hlavní hrdinka a zakončení na letišti bylo výplodem fantazie po nějaké hodně drsné párty řekla bych.. škoda

mekkejla
20.03.2017 3 z 5

Klasická oddechovka. Četla se úplně sama.

Samira
03.09.2016 3 z 5

Kniha, která byla zcela jiná, než jsem čekala, se četla i přes zbytečně dlouhou stopáž rychle a dobře. A to i přesto, že mi hlavní hrdinové nepřirostli k srdci. I jejich činy a myšlenkové pochody mi byly hodně vzdálené. Ačkoli se konec povedl, do dalšího dílu se již nepustím.

jluky
25.07.2016 odpad!

Po prečítaní cca 30% knihy ju odkladám...Nechytila ma...

luciefeix
17.03.2016 3 z 5

ze života tlusté ženy která má předsudky a není spokojená ... nebylo to spatné ale neobvyklé také ne

maxihrosik
27.02.2016 3 z 5

Téhle knížce jsem se díky naprosto zavádějícímu a nesmyslnému názvu dlouho vyhýbala a i po jejím přečtení jsem docela v rozpacích. Příběh mladé redaktorky a scenáristky, jejíž humor ocení především celoživotně oplácanější čtenářky (tedy i já), je čtivý, vtipný a sebeironický, v závěru se však z nepochopitelných důvodů nepěkně zvrtne v cosi tragického, depresivního, slzotvorného a kýčovitého. Škoda.

magnolia
29.11.2015 2 z 5

Knihu jsem doporučila blízké čtenářce s podobným vkusem. Po převyprávění a jejích dojmech dávám hodnocení takové a pouštět se do ní určitě nebudu.

debe
09.11.2015 2 z 5

Příběh nemá do poloviny knihy děj, vtípky jsou prvoplánové, za přečtení stojí snad jen konec, kdy hlavní hrdinka konečně přestane fňukat sama nad sebou...

PetK
07.11.2015 3 z 5

Navnadila mě fakt vtipná ukázka na webu, která se v knize ještě místy opakovala :-). Na můj vkus poměrně dost "červená", ale jako oddechovka poslouží dobře. Nejsem typickou čtenářkou ženských románů, takže ani nejsem úplně ta správná cílovka.

Karolína18
03.11.2015 5 z 5

Tak podle názvu bych tedy vůbec neodhalila tu vtipnou a jedinečnou smršť, která mě strhla hned od první stránky knihy. Vzhledem k tomu, že mám stejný stěžejní problém jako hlavní hrdinka, jsem si chvilkami připadala, jako bych četla o sobě. Naprosto neskutečné čtení, na které jen tak nezapomenu. Strašně mě mrzelo, když jsem dočítala poslední věty. Smála jsem se skoro od začátku do konce - vynechala jsem přesně ty pasáže, kde to není vhodné - a pořád v sobě cítím podivný mír.
Rozhodně si ji v brzké době znovu přečtu.

Kammia
29.10.2015 4 z 5

Název knihy se podle mě k obsahu nehodí, ale kniha se četla skvěle. Nečekané zápletky i očekávaný happy end :) Já doporučuji, moc příjemně strávený čas.

sporran
25.10.2015 3 z 5

Hollywoodský slaďák.... čte se dobře, ale zásadní stopu nezanechá.