Camino del Norte

Camino del Norte https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452772/bmid_camino-del-norte-pks-452772.jpg 3 5 3

Přidat komentář

Jana_Hlus
09.03.2024 4 z 5

Další dobrá knížka o Caminu. Je fajn číst o lidech, kteří se na tuto cestu vydají, v tomto případě na Camino Norte, podstoupí nepohodlí, únavu, překonají sami sebe, aby se někde po cestě našli nebo aspoň přiblížili k sobě. A je velmi zajímavé sledovat, jak každý poutník má tu cestu trošku jinou, v tomto případě, vzhledem k jazykové vybavenosti autorky, dostává kniha další rozměr o příběhy, mentalitu dalších poutníků, se kterými se tam seznámila. Proto z mého úhlu pohledu není takových knih nikdy dost a jsou pro mne často užitečnější než knihy osobnostního rozvoje, kterých jsou všude plné regály. (4/5)

knihveru
03.07.2023 3 z 5

Kniha je svým malým rozsahem vhodná na cesty, ale nepřináší nic nového (tedy až na fakt, že se věnuje méně tradiční severní cestě). Prostě jen další kniha o Caminu, kterých u nás vychází víc než dost.


SladkaK
24.08.2021 2 z 5

Vypravěčka mě už od prvních slov vytáčela častěji, než jsem já na své svatojakubské cestě vytočila korků od vína. A to je co říct. Ve své podstatě neřekla knihou nic zajímavého ani obohacujícího, ba naopak dehonestovala ostatní poutníky a jezdila úseky stopem, až se nedivím, že s ní nikdo camino podstoupit dobrovolně nechtěl.

Štítky knihy

Santiago de Compostela deníkové záznamy náboženské poutě

Autorovy knížky

2020  56%Camino del Norte

Kniha Camino del Norte je v

Právě čtených1x
Přečtených4x
Doporučených1x
Chci si koupit1x